HomebedrijfHoe SubwayTunaFacts.com de juiste domeinnaam is op het juiste moment, legt OnlineBusiness.com...

Hoe SubwayTunaFacts.com de juiste domeinnaam is op het juiste moment, legt OnlineBusiness.com uit

New York, NY – OnlineBusiness.com, een marktplaats voor premium domeinnamen en starterssites, heeft dit jaar verschillende trends gezien met betrekking tot het digitale landschap, maar heeft er met name een gevonden, een geweldige manier om het gebruik van een domeinnaam te maximaliseren.

De kans is groot dat je hebt gehoord over een verhaal dat verband houdt met een specifieke fastfoodrestaurantketen met betrekking tot hun ingrediënten. En zo niet, dan is het een behoorlijk intrigerend verhaal over hoe een New York Times-rapport een eigen leven is gaan leiden nadat het artikel was gepubliceerd. Wat de NYT meldde, was dat de tonijn van Subway eigenlijk geen tonijn was vanwege het feit dat ze geen DNA in hun monster konden detecteren.

Op het eerste gezicht is het verhaal met die kop iets dat een franchise als Subway zou kunnen rocken. Dus wat Subway besloot te doen, was een website maken om ervoor te zorgen dat ze de feiten rechtzetten. Die site is SubwayTunaFacts.com.

Het team van OnlineBusiness.com vond dit verhaal fascinerend omdat het de vindingrijkheid aantoont die Subway had om een ​​website te wijden om deze potentiële PR-crisis te bedwingen. Ze begrepen dat het simpelweg niet genoeg was om deze feiten op hun website te plaatsen, maar hadden de behoefte om het om een ​​nieuwe site te wikkelen met een pakkende, to-the-point domeinnaam.

“Er zijn drie belangrijke vragen om te beantwoorden bij het kwalificeren van een domeinnaam als geweldig. Ten eerste, is het gemakkelijk te spellen?”, zegt Anthony Santiago, Marketing Director bij OnlineBusiness. “Ten tweede, is het merkbaar?. De derde vraag is lengte. “Is het relatief kort?”. Al deze factoren sloegen de spijker op de kop voor Subway’s marketingcampagne, SubwayTunaFacts.com. Bovendien was het een goede pr-kans om met de Eat Fresh Refresh-campagne nieuwe menu-items aan te kondigen”, aldus Santiago.

Het gebruik van deze domeinnaam voor de bewustwordingscampagne van Subway is slechts een krachtig voorbeeld van het belang van het hebben van de juiste domeinnaam. Het is een voorbeeld van de vele manieren waarop een domein kan worden gebruikt, niet alleen voor een algemene website, maar voor een specifiek doel. Bovendien kunnen domeinen worden gebruikt om iemands merk verder te beschermen, de bekendheid van een specifiek onderwerp te vergroten en online geloofwaardigheid te verlenen aan het merk.

OnlineBusiness.com blijft klanten helpen de domeinnaam te vinden die de beste domeinnaam is voor hun online bedrijf, wat vooral belangrijk is in het huidige digitale tijdperk.

Voor meer informatie over OnlineBusiness.com, bezoek hun website of leer meer door rechtstreeks contact op te nemen met het team via contact@onlinebusiness.com.

Over OnlineBusiness.com

OnlineBusiness.com is een digitale marktplaats voor premium domeinen en starterssites. Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van hun klanten om de beste domeinnaam te verwerven om de geloofwaardigheid en merkkracht te vergroten. Momenteel vermelden ze meer dan 3.500 domeinnamen met een gecombineerde waardering van meer dan $ 5 miljoen. Ga voor meer informatie naar https://www.onlinebusiness.com.

Contactgegevens

OnlineBusiness.com Media Team

contact@onlinebusiness.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular