HomeinvesterenEinvestment’s Offshore Funds Account Provides an Automated and Paperless Method for Wealth...

Einvestment’s Offshore Funds Account Provides an Automated and Paperless Method for Wealth Management

Offshore fondsen bieden een unieke reeks voordelen voor vermogensbeheer. De papierloze rekening van EInvestment is eenvoudig op te zetten en biedt veilige toegang voor beleggers die op zoek zijn naar diversificatie.

April 2022: Einvestment heeft meer dan 110 investeringstalenten in dienst… Hun managementteam bestaat uit senior professionals uit de sector, afkomstig van wereldberoemde namen in de financiële dienstverlening. Het gediversifieerde en bekwame bedrijf heeft een uniek product tot stand gebracht dat beleggers in staat stelt om op een gebruiksvriendelijke manier toegang te krijgen tot offshore fondsen, en dit alles via een geautomatiseerd en papierloos proces.Het hoofdkantoor van Einvestment Fund is gevestigd op de Kaaimaneilanden, een gerenommeerd en bekend rechtsgebied voor vermogensbeheer. De zeer stabiele omgeving, die wordt beheerst door eeuwen van Engels gewoonterecht, biedt ook flexibiliteit op het gebied van vermogensbeheer en een aparte investeringsmogelijkheid voor andere geografische gebieden.

De “Investing Roadmap” van Einvestment is een reeks stappen die beleggers kunnen nemen om te beginnen profiteren van offshore fondsen. Het proces is goed geautomatiseerd en gebruikers kunnen aan de slag zonder de omslachtige rompslomp van een hoop papierwerk. In plaats daarvan heeft het bedrijf een eenvoudig proces dat speciaal is ontworpen om offshore beleggen gemakkelijk te maken.

Veilig en zonder papierwerk doorlopen beleggers een geautomatiseerde identiteitscontrole. Eenmaal voltooid, kunnen beleggers elektronisch fondsen toevoegen en hun contract ondertekenen met een eSignature. Het systeem blijkt nuttig te zijn om investeerders onverwijld op gang te helpen. Eenmaal aan boord kunnen gebruikers hun rekeningen blijven beheren en hun prestaties bijhouden zonder papier. De maandelijkse inkomsten kunnen worden opgenomen of herbelegd. Belangrijk is dat dit alles in een beveiligde omgeving gebeurt.

De offshore fondsen van Einvestment zijn er in twee verschillende smaken en risicotoleranties. De SP Duurzame Groei streeft naar een hoog totaalrendement op lange termijn dat strookt met een behoudend risiconiveau. De andere portefeuille, de Extra High Yield SP, streeft ernaar inkomsten te genereren met een hoogrenderende portefeuille met een aantrekkelijk risico/rendementspotentieel. Beide fondsen kunnen worden geopend met het geautomatiseerde papierloze proces.

Deze fondsen hebben succes gehad: 85% van de beleggingsperioden heeft een positief rendement opgeleverd. Aanbevolen sectoren zijn AI & robotica, software, gezondheidszorg, fintech en digitale activa. De activa onder beheer bedragen 253 miljoen euro. Ga naar https://einvestment.com/offshore-investments/ voor meer details.

Over Einvestment.

Het Einvestment-platform, dat sinds 2018 is goedgekeurd en gereguleerd, wordt aangedreven, is eigendom van, en wordt beheerd door een closed-end beleggingsfonds. Het fonds werkt als een Gesegregeerde Portefeuillemaatschappij en biedt een selectie van verschillende Gesegregeerde Portefeuilles voor de toewijzing van activa. EInvestment heeft een solide achtergrond in relatiebeheer, teamleiderschap, naleving van regelgeving en corporate governance.

Contact Info:
Naam: Marco Rotondi
E-mail: pr@einvestment.com
Organisatie: Einvestment
Adres: The Harbour Centre, Fl. 3, 42 N Church St, George Town, Kaaimaneilanden
Telefoon: +13457691880
Website: https://einvestment.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular