HomeHOSPITALITEITOrlando's topbestemming voor oudejaarsavond om 2022 te vieren

Orlando’s topbestemming voor oudejaarsavond om 2022 te vieren

De Thornton Park New Year’s Eve Party is de bestemming voor oudejaarsavond in Orlando geworden! Deze 2022 Block party viering is groter en beter dan ooit. Dit evenement strekt zich uit over 2,5 stadsblokken in het Thornton Park District, met 7 verschillende zalen, 3 podia, 3 DJ’s, 2 Jumbotrons en 3 ticketopties.

De Thornton Park New Year’s Eve Party is de bestemming voor oudejaarsavond in Orlando geworden! 2022 Thornton Park oudejaarsavond Block party is groter en beter dan ooit. Het zal zich uitstrekken 2,5 stadsblokken in de Thornton Park District, met 7 verschillende locaties, 3 podia, 3 DJ’s, 2 Jumbotrons, en 3 ticket opties voor elk budget.

Elk weekend trekken feestgangers naar het centrum van Orlando voor cocktails, plezier en muziek, dus als het op oudejaarsavond aankomt, zoeken de inwoners iets anders om te doen. Thornton Park New Year’s Eve Street Party geeft hen de perfecte oplossing. Op loopafstand van het centrum van Orlando kunnen ze een ervaring op maat krijgen die ze nergens anders kunnen krijgen.

Bezoekers kunnen feesten in 7 zalen, waaronder Graffiti Junktion, The Veranda, Burton’s, Island Time, The Falcon, Cavo’s, 808, en de hele nacht rocken op de straatfeesten op Washington.

De aanwezigen zullen de nacht weg dansen met ongelooflijke licht- en geluidsproducties in 2,5 stadsblokken. Drie podia met DJ Flent Duncan, DJ Flatline en DJ Irene Pardo zullen de nacht levendig houden met ongelofelijke muziek. Deze drie DJ’s zijn allen alumni van de Thornton Park New Year’s Eve Street Party en zetten altijd een geweldige show neer voor de lokale bevolking in Orlando.

Voor het hoofdevenement kunnen de aanwezigen het aftellen volgen vanaf twee enorme jumbotrons die overal in de 2,5 stadsblokken te zien zijn. Er is geen slechte plek op straat om van je oudejaarsavond aftellen te genieten.

Gasten kunnen kiezen uit drie ticketopties die passen bij elk budget. Tickets voor algemene toelating, Open Bar en VIP Experience zullen beschikbaar zijn in prijs variërend van $10-$120.

Er zijn drie soorten mensen die uitgaan op oudejaarsavond.

Zij die in de menigte willen zijn, zij die ruimte willen hebben, en zij die het willen mengen. De VIP-optie is wat dit evenement speciaal maakt en past bij alle drie de soorten mensen.

De VIP-zone zal een privéruimte omvatten met beperkte gasten voor comfort, een eigen VIP DJ en VIP Premium open bar voor snelle service en extra plezier. Dit is perfect voor mensen die van een premium evenement houden.

Voor degenen die graag meedoen aan het plezier van de menigte maar af en toe een pauze inlassen, biedt het VIP-ticket de mogelijkheid om zowel van het straatfeest als van de VIP-ervaring te genieten.

Degenen die graag feesten met een budget, kunnen deelnemen aan de algemene toegang of open bar straatfeest voor al het plezier op het blok en tegen een betaalbare prijs.

Als u op zoek bent naar iets om te doen voor oudejaarsavond 2022 in Orlando is de Thornton Park Street Party de place to be.

Meer info: www.ThorntonParkStreetParty.com

Media Contact
Bedrijfsnaam: American Happy Hour
Contactpersoon: Ross B. Williams
E-mail: ross@otownhappyhour.com
Telefoon: (321) 754-7409
Stad: Orlando
Staat: Florida
Land: Verenigde Staten

Bron: http://americanhappyhour.com

Lees meer : https://prnews.press/2021/12/13/orlandos-top-new-years-eve-destination-to-celebrate-2022/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular