HomeFinanciële marktDe Sosa Verzekeringsgroep biedt aan om oudere volwassenen die 65 jaar worden...

De Sosa Verzekeringsgroep biedt aan om oudere volwassenen die 65 jaar worden of geworden zijn tijdens de Initiële Inschrijvingsperiode te begeleiden

Personen die 65 jaar worden of zullen worden tijdens de eerste inschrijvingsperiode van Medicare, kunnen begeleiding nodig hebben bij het navigeren door de verschillende opties voor de juiste Medicare-zorgplannen. Er is heel wat informatie te onderzoeken en te vergelijken alvorens een beslissing te nemen. De Sosa Insurance Group in NJ staat klaar om in aanmerking komende oudere volwassenen te helpen bij het regelen van hun ziektekostenverzekering. De Initiële Inschrijvingsperiode begint 3 maanden voordat u 65 wordt en eindigt 3 maanden na de maand waarin u 65 wordt.

West Orange, NJ – 13 Dec, 2021 – Medicare ziektekostenverzekering is van vitaal belang voor Amerikanen als ze ouder worden, maar het is niet altijd gemakkelijk voor mensen om alle details van het programma te begrijpen. Om het meeste uit hun dekking te halen, loont het de moeite om te overleggen met gezondheidszorgverzekeringsexperts die jaren ervaring hebben met alles wat te maken heeft met Medicare Healthcare Plan opties.

Daartoe biedt de Sosa Verzekeringsgroep aan om oudere volwassenen die 65 jaar worden of zijn geworden te begeleiden tijdens de Initiële Inschrijvingsperiode voor Medicare.

Omdat de eerste inschrijvingsperiode voor Medicare slechts zeven maanden duurt, is het een goed idee om te beginnen met het leren over opties zodra iemand in aanmerking komt.

Over Medicare en de eerste inschrijvingsperiode

De federale regering heeft een ziekteverzekeringsprogramma, Medicare, opgezet voor mensen van 65 jaar en ouder. (Medicare dekt ook bepaalde jongere gehandicapten, en het is beschikbaar voor mensen die dialyse of een niertransplantatie nodig hebben).

De deskundigen van de Sosa Insurance Group stellen zich nu ter beschikking van de begunstigden van Medicare in New Jersey om hen te helpen begrijpen wat er allemaal komt kijken bij de eerste inschrijvingsperiode.

Ter informatie: de eerste inschrijvingsperiode voor Medicare duurt zeven maanden en begint drie maanden voordat u 65 wordt en eindigt drie maanden na de maand waarin u 65 wordt.

De Sosa Verzekeringsgroep heeft expertise in alle aspecten van Medicare-dekking

Met zo vele opties voor Medicare Health Plans, hebben personen die 65 worden vaak hulp nodig van vertrouwde professionals om de beste dekking voor hun specifieke situatie te bepalen. Het team van De Sosa Verzekeringsgroep heeft jarenlange ervaring met de fijne kneepjes van elk type dekking, waaronder:

– Medicare Voordeel Plannen

– Medicare en Medicaid Plannen

– Medicare Aanvullend Plannen

– Stand-Alone Voorschrift Plannen

– Tandheelkundige Plannen

Gemoedsrust komt van overleg met ervaren Medicare Professionals

Van gewone mensen kan niet worden verwacht dat zij alle bijzonderheden van de verschillende Medicare Health Plan Coverages begrijpen. Vaak zullen zij begeleiding nodig hebben voordat zij hun plan kiezen. Dit is waar de Sosa Verzekeringsgroep kan helpen.

Het in West Orange, NJ gevestigde bedrijf staat klaar om begunstigden van Medicare in New Jersey te helpen meer vertrouwd te raken met de grondbeginselen van hoe Medicare eigenlijk werkt.

De cliënten zullen begrijpen hoe zij Medicare kunnen gebruiken om afspraken met artsen te maken en in hun verschillende zorgbehoeften te voorzien. Zij zullen bijvoorbeeld meer te weten komen over Medicare Deel D dekking voor voorgeschreven medicijnen en hun opties voor tandheelkundige en gezichtszorg.

Personen die 65 jaar zijn of 65 jaar worden gedurende de Initiële Inschrijvingsperiode worden uitgenodigd de planningspagina van The Sosa Insurance Group te bezoeken om een beter inzicht te krijgen in de grondbeginselen van Medicare en het kiezen van het juiste Medicare Zorg Plan voor hen.

Voor meer informatie kunnen zij terecht op de homepage van het bedrijf en op zijn socialemediakanalen via Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Over de Sosa Verzekeringsgroep

De Sosa Insurance Group is een zeer erkende en gewaardeerde verzekeringsmakelaardij in New Jersey. In de loop der jaren heeft de Sosa Verzekeringsgroep een sterke reputatie opgebouwd door de behoeften van haar polishouders boven de behoeften van het bedrijf te stellen. Dit is van groot belang geweest voor de groei van het agentschap in de hele regio.

Media Contact
Bedrijfsnaam: De Sosa Verzekeringsgroep
Contactpersoon: George A. Sosa Jr.
E-mail: info@thesosainsurancegroup.com
Telefoon: 973-902-5445
Adres: 450 Pleasant Valley Way
Stad: West Orange
Staat: New Jersey 07052
Land: Verenigde Staten

Bron: https://thesosainsurancegroup.com/

Lees meer: https://prnews.press/2021/12/13/the-sosa-insurance-group-offers-to-guide-older-adults-who-are-turning-or-have-turned-65-years-during-the-initial-enrollment-period/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular