HomebedrijfFollowUp.com Zescijferige verkoop voltooid op OnlineBusiness.com

FollowUp.com Zescijferige verkoop voltooid op OnlineBusiness.com

New York, NY – OnlineBusiness.com, een digitale marktplaats die gespecialiseerd is in de verkoop van premiumdomeinen en starterswebsites, heeft onlangs de verkoop van de premiumdomeinnaam FollowUp.com voor $ 250.000 afgerond. Het was het best verkochte domein van de marktplaats van OnlineBusiness.com in 2020 en werd gekocht met een 12-maanden “Flexibel betalingsplan” dat in juli 2021 eindigde.

Sinds OnlineBusiness.com eigenaar was van het domein, had het tientallen aanbiedingen voor het premiumdomein gedaan, maar hun prijskaartje van zes cijfers werd pas in juni 2020 gehaald toen de koper een bod indiende via hun “Flexible Payment Plan” -optie. Hierdoor kon de koper een aanbetaling doen en vervolgens gelijke maandelijkse betalingen voor het volgende jaar.

De term ‘follow-up’ is een dagelijkse term geworden, niet alleen in het bedrijfsleven, maar in het dagelijks leven en blijft stijgen volgens Google Trends. Het team van OnlineBusiness.com is ervan overtuigd dat het domein de digitale aanwezigheid en naamsbekendheid van de koper voor hun merknaam “FollowUp” zal helpen beveiligen.

“Domeinen zoals FollowUp.com zijn gemakkelijk herkenbaar en gedenkwaardig voor de gebruikers. Dit geldt met name voor FollowUp.com, aangezien deze term een ​​zelfstandig naamwoord van 1 woord kan zijn wanneer het wordt gebruikt als “follow-up” of een werkwoordszin van twee woorden wanneer het wordt gebruikt als “follow-up”. De reis van FollowUp.com is net begonnen en we zijn verheugd om te zien hoe dit domein verandert in een bloeiend online bedrijf”, zegt Michael Santiago, oprichter van OnlineBusiness.com

De verkoop van FollowUp.com is een van de vele domeinen die via de marktplaats van OnlineBusiness.com worden verkocht met behulp van hun optie “Flexibel betalingsplan”. Andere domeinen die ze op dit abonnement hebben verkocht, zijn onder meer:

  • Showy.com
  • GoSEO.com
  • MyBigData.com

OnlineBusiness.com heeft een groeiend domein- en websiteportfolio van meer dan 3.500 domeinen met een waardering van meer dan $ 5 miljoen, waarbij enkele van hun topdomeinen te koop zijn: Energize.com, Advertiser.com en TRST.com.

De vraag naar premium domeinnamen zal naar verwachting in de loop van het jaar blijven stijgen. OnlineBusiness.com wil hun klanten blijven helpen om aan deze vraag te voldoen en hen het beste domein te bieden dat helpt hun merknaam online te verstevigen en vast te leggen.

Voor meer informatie over OnlineBusiness.com, bezoek hun website of leer meer door rechtstreeks contact op te nemen met het team via contact@onlinebusiness.com.

Over OnlineBusiness.com

OnlineBusiness.com is een digitale marktplaats voor premium domeinen en starterssites. Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van hun klanten om de beste domeinnaam te verwerven om de geloofwaardigheid en merkkracht te vergroten. Momenteel vermelden ze meer dan 3.500 domeinnamen met een gecombineerde waardering van meer dan $ 5 miljoen. Ga voor meer informatie naar https://www.onlinebusiness.com.

Contactgegevens

OnlineBusiness.com Media Team

contact@onlinebusiness.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular