HomeHOSPITALITEITBangkok's Felix Bakery is klaar voor de feestdagen met haar heerlijke handgemaakte...

Bangkok’s Felix Bakery is klaar voor de feestdagen met haar heerlijke handgemaakte gebak

Bangkok 06 dec, 2021 – Nu de feestdagen naderen is Felix Bakery in Bangkok klaar om een glimlach op het gezicht van haar klanten te toveren met haar assortiment smakelijke gebakjes beïnvloed door culturen van over de hele wereld, zodat er voor iedereen iets in de oven staat te bakken

Meer dan twee decennia ervaring is gestoken in het ontwikkelen van de vaardigheden en recepten die Felix Bakery tot een bijzondere plek maken om een cheesecake, een hartige kaassoes of een half dozijn Marokkaanse koekjes te kopen.

Felix Bakery, gelegen in het hart van het bruisende Bangkok, is de perfecte plek om deze feestdagen een luie middag door te brengen onder het genot van een warm drankje en een heerlijk gebakje. Voor wie zijn gebak liever thuis eet, is het dankzij de vlotte website en de snelle leveringsservice van Felix Bakery een koud kunstje om heerlijk gebak online te bestellen.

De website verdeelt de gebakopties in vier categorieën: koekjes, gebak, soesjes en speciaal. Alle categorieën worden geïllustreerd met een scherpe professionele foto van het gebak, samen met de prijs en het gewicht. Op de foto’s zijn de kleine details te zien die het handgemaakte gebak zo bijzonder maken, zoals de bestrooide hartige soesjes met zaadjes en de chocoladebollen met een subtiel laagje kokosschaafsel.

Zodra de klant het gebak of de gebakjes van zijn keuze heeft gekozen, voegt hij ze toe aan zijn winkelmandje, rekent hij af en wacht hij tot zijn bestelling bij hem aankomt.

Voor wie een voorraadje gebakjes, koekjes of soesjes wil inslaan voor de feestdagen in volle gang zijn, biedt Felix Bakery ook de mogelijkheid om diepvriesgebakjes te bestellen, in plaats van vers gebak. De klant kan dan thuis zijn bestelling in de oven stoppen en er zo goed als vers van genieten wanneer het hem uitkomt.

De combinatie van ervaring en toewijding bij het bakken van hun heerlijke en mooi gepresenteerde gebak maakt Felix Bakery de ideale plek om desserts en lekkernijen voor de feestdagen te halen.

Iedereen die geïnteresseerd is in een bestelling bij Felix Bakery in Bangkok kan de website bezoeken op www.felix-bakery.com, bel ze op +66 99 368 8432 of ga naar de bakkerij zelf op 159 Naradhiwat Rajanagarindra Road Soi 8 Sathon Bangkok elke dag van de week tussen 7:30-20:00 behalve op zaterdag.

Bron: https://www.felix-bakery.com/

Lees meer: https://prnews.press/2021/12/06/bangkoks-felix-bakery-is-ready-for-the-holiday-season-with-its-delicious-handcrafted-pastries/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular