HomeDIENSTENNewswireLab kondigt NextGenTM persbericht aan voor marketing op meerdere platformen

NewswireLab kondigt NextGenTM persbericht aan voor marketing op meerdere platformen

FEBRUARI 9, 2022 – MIAMI, FL – NewswireLab.com, de nieuwe website die innovatieve persberichtoplossingen biedt voor de bedrijfseigenaars van vandaag, kondigt met enthousiasme aan dat hun nieuwe product nu beschikbaar is om te kopen. NextGenTM Press Release is een systeem dat is ontworpen om merken te helpen hun online reputatie, zichtbaarheid en betrouwbaarheid te vergroten. Dit product brengt de boodschap over aan actieve klanten die echt geïnteresseerd zijn in wat een bedrijf te bieden heeft, waardoor geen tijd wordt verspild aan onsuccesvolle marketingstrategieën, terwijl de bottom line van het merk wordt verbeterd.

NewswireLab, dat oorspronkelijk in 2003 begon als een digitaal bureau, is een marketingbedrijf dat zich toelegt op het promoten van merken met behulp van baanbrekende oplossingen. Toen ze merkten dat traditionele persberichten hun klanten niet langer de gewenste resultaten opleverden, ging het team op zoek naar een systeem dat geavanceerd genoeg was om met de veranderende tijden mee te gaan en toch eenvoudig genoeg voor hun klanten om met gemak te gebruiken. Dat idee resulteerde in hun innovatieve NextGenTM persberichtensysteem.

De consumenten van vandaag nemen al hun informatie tot zich via verschillende apparaten, waaronder hun smartphone, thuiscomputer of streamingtechnologie. Omdat reclame op alle soorten apparaten wordt bekeken, kan het verwarrend zijn om media te creëren die zich aan al deze formaten kunnen aanpassen. Met NextGenTM Persbericht worden opmaakproblemen echter geëlimineerd, en bedrijfseigenaars kunnen zich meer concentreren op het blootstellen van hun merk aan hun doelpubliek.

NextGenTM Persbericht werkt door gebruik te maken van de meest populaire mediakanalen en -formaten om uw merk een voorsprong te geven op de concurrentie. Dit systeem biedt merken een effectieve manier om hun doelpubliek te bereiken en de zoekmachine-algoritmen met gemak onder de knie te krijgen. Met nuttige middelen, waaronder grafische inhoud, audio en video, zal NextGenTM Press Release uw marketinginspanningen naar een hoger niveau tillen.

Om het NextGenTM persberichtensysteem te gebruiken, moet een merkeigenaar zijn basisinformatie via een online formulier indienen. Vervolgens creëren de mediaspecialisten van NewswireLab de boodschap van het merk en blijven ze in nauw contact om ervoor te zorgen dat ze het juiste punt overbrengen aan de juiste doelgroep. Vervolgens verspreiden zij de boodschap naar topmedia zoals FOX, NBC, CBS, YouTube, Alexa, en nog veel meer, terwijl de klant wacht op uitstekende resultaten.

Als u een bedrijfseigenaar bent die wat begeleiding kan gebruiken over hoe uw bedrijf op de markt te brengen in de technologie-vriendelijke wereld van vandaag, moet u NextGenTM Press Release van NewswireLab bekijken. Met hun focus op technologie en creatieve kunstzinnigheid, zullen de marketing experts van NewswireLab alle details verzamelen om ervoor te zorgen dat ze de boodschap van uw merk precies goed krijgen, terwijl ze video’s, voice-overs en geschreven inhoud creëren, ontworpen met de moderne consument in gedachten.

Bron: https://newswirelab.com/

Lees meer: https://prnews.press/newswirelab-announces-nextgentm-press-release-for-marketing-on-multiple-platforms/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular