HomebedrijfSnoBlox-Snojax herinnert ondernemers eraan dat de zomer perfect is voor het plannen...

SnoBlox-Snojax herinnert ondernemers eraan dat de zomer perfect is voor het plannen van de installatie van sneeuwkeringen om metalen daken te beschermen voordat de winter aanbreekt

SnoBlox-Snojax dringt er bij eigenaren van gebouwen en facility managers op aan om zich voor te bereiden op de komende ijzige winterstormen door hun metalen dakconstructies nu te beschermen met sneeuwretentiestaven, in plaats van deze taak uit te stellen tot de winter aanbreekt en de afspraken met aannemers zijn volgeboekt.

Door ervoor te zorgen dat sneeuwretentiestaven worden geïnstalleerd ruim voordat de ijs- en sneeuwcondities beginnen, zullen eigenaren van gebouwen de gemoedsrust hebben dat ze weten dat ze doen wat nodig is om hun investering te beschermen. En als het gebouw een systeem op maat nodig heeft, kan het vroeg of laat bestellen van een sneeuwretentiebalk helpen om de installatie op schema te houden.

Idealiter zal een bedrijf dat heeft vastgesteld dat het het dak van zijn metalen gebouw moet upgraden, stappen ondernemen om het te verbeteren met een aangepaste opstelling die is ontwikkeld met professionals uit de industrie, zoals de professionals van SnoBlox-Snojax.

Het team van SnoBlox-Snojax, een familiebedrijf, is er trots op de industrie sinds 1976 van dienst te zijn. Om aan de groeiende vraag te voldoen, zijn de sneeuwretentiesystemen voor gefreesde afwerking altijd op voorraad en kunnen ze worden besteld zodra ze uit voorraad leverbaar zijn. of met aangepaste poedercoating om kleuren precies af te stemmen op bestaande bouwpanelen.

Sneeuwretentiestaven zijn ontworpen om over meerdere dakpanelen te spannen. De SnoBlox-Snojax SnoBar is een metalen dak-sneeuwretentiebalksysteem dat gebruik maakt van een roestvrijstalen klem die van bovenaf wordt geladen voor bevestiging aan daken met staande naad, een gepatenteerd, exclusief industrie-exclusief systeem.

SnoBlox-Snojax heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor de montagesystemen van het bedrijf, die niet alleen een snelle, veilige installatie mogelijk maken, maar ook mogelijk maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het veroorzaken van lekken of schade of het vervallen van de garantie van de dakfabrikant.

Gebouweigenaren kiezen voor SnoBlox-Snojax omdat de RCT RoofClamp, gemaakt van aluminium, universeel past bij de meeste panelen met staande naad. Met de aluminium draaibare beugels kunnen installateurs de balk in convergerende valleien en heupen plaatsen, een veelzijdige functie.

SnoBlox-Snojax vervaardigt sneeuwretentiestaven van gegalvaniseerd staal gecoat met Gatorshield, of van roestvrij staal in aangepaste bestellingen. De twee opties bieden een uitstekende weerstand tegen corrosie, waardoor de nuttige levensduur van gebouwen met metalen daken wordt verlengd, wat op zijn beurt de totale eigendomskosten verlaagt.

Als pionier in de branche gebruikt SnoBlox-Snojax roestvrijstalen klemmen om staven van bovenaf te kunnen laden. Professionals waarderen dit aspect van het systeem omdat het sneller te installeren is en de minste onderdelen gebruikt. Omdat SnoBar-systemen doorgaans minder rijen nodig hebben dan oudere, traditionele sneeuwvangsystemen van het type pad, worden ze als efficiënter en kosteneffectiever beschouwd.

Natuurlijk zijn geen twee metalen daken hetzelfde. In situaties waarin een gebouweigenaar een uniek gevormd dak heeft dat bescherming tegen de sneeuw nodig heeft, staan ​​de ingenieurs van SnoBlox-Snojax klaar om met klanten te overleggen om een ​​aangepast systeem voor hun project te ontwerpen.

Alle op maat gemaakte systemen worden geproduceerd volgens de buitengewoon hoge specificaties van het bedrijf. Ze bevatten de hardware, staven, klemmen en instructies die nodig zijn om de klus te klaren, op tijd, de eerste keer, met SnoBlox-Snojax-klantenservice gedurende het hele proces.

Voor 6-voet SnoBar-kits levert het bedrijf over land. Grotere bestellingen en aangepaste systemen worden doorgaans verpakt in houten pallets of kratten van 12 voet en worden geleverd door LTL-vracht.

SnoBlox-Snojax staat achter al het werk dat het doet en volgt de beste praktijken uit de sector met ervaren ontwerpers en ingenieurs die toegewijd zijn aan de hoogste normen.

Dienovereenkomstig biedt het bedrijf een levenslange garantie tegen defecten op alle sneeuwretentiebalksystemen zonder extra kosten, wat een andere manier is waarop het zich onderscheidt van de concurrentie.

Over SnoBlox-SnoJax:

Wijlen Jack McMullen vond de eerste polycarbonaat sneeuwvanger uit en richtte SnoBlox-Snojax op in 1976. Hij ontwikkelde het product om het roestprobleem in zijn eigen metaalbouwbedrijf aan te pakken. Het is een oplossing die het dak beschermt en ervoor zorgt dat het niet bevlekt en beschadigd raakt door roest. SnoBlox-Snojax, een familiebedrijf met meerdere generaties, is er trots op dat al onze producten hier in de VS worden gemaakt, en dat niets uit het buitenland komt. De missie van SnoBlox-Snojax is om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de metalen dakbedekkingsindustrie met voortdurend onderzoek en ontwikkeling van onze professioneel geteste sneeuwbeschermingssystemen voor metalen daken. Kom meer te weten over de producten van SnoBlox-Snojax door hun Facebook– en Instagram-pagina te bezoeken.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular