HomebedrijfGary Vaynerchuk voegt zich bij Adam Posner in aflevering 155 van The...

Gary Vaynerchuk voegt zich bij Adam Posner in aflevering 155 van The POZcast

Iedereen heeft mislukkingen en iedereen wordt geconfronteerd met afwijzing, maar zoals de succesvolle ondernemer Gary Vee Adam Posner vertelt in The POZcast in aflevering 155, hoeft het niet jouw scharlaken brief te zijn. Wanneer een persoon niet wordt toegelaten tot de universiteit, zijn baan verliest of andere afwijzingen krijgt, zegt Gary Vee: “Een mens heeft een subjectieve oproep gedaan … Wat maakt het uit? Dat betekent niet dat ze gelijk hebben. Het betekent dat een mens een subjectieve oproep heeft gedaan … Vaak heeft een bedrijf – inclusief het mijne – het bij het verkeerde eind gehad.’

Hoewel ontslagen of afgewezen worden ontmoedigend kan zijn, is het niet definitief. Gary Vee stelt voor om eventuele fouten die je tijdens het proces hebt gemaakt te erkennen en ernaar te streven om in de toekomst beter te worden. Het is een praktijk die hij modelleert in zijn eigen bedrijf.

Gary Vee geeft echter snel toe dat hij niet perfect is. “Zoals ik altijd tegen mensen zeg, alleen omdat ik succes heb gehad, betekent niet dat vandaag niet het begin is dat ik veel fouten maak.”

Door fouten te herkennen die hij en zijn bedrijf onderweg hebben gemaakt, is Gary Vee in de loop van de tijd verbeterd. Hij heeft er bijvoorbeeld actief aan gewerkt om zijn werknemers tijdens hun dienstverband beter te begeleiden in plaats van te wachten tot het einde om hen te laten weten dat hun prestaties onvoldoende zijn.

Gary’s bedrijf Vayner Media zet zich ook in om van DEI&B een prioriteit te maken door meer zwarte leiders aan te werven om zich bij het team aan te sluiten. Dit is echter nog maar het begin. Nu Vayner Media dit doel heeft bereikt, gaat het verder om meer te doen.

Hoe gaan Gary Vee en zijn bedrijf om met dergelijke doelen en plannen in het achterhoofd, met negatieve recensies op sites zoals Glassdoor? Het antwoord is simpel: ze “spelen het Glassdoor-spel niet.” Hij gebruikt Glassdoor als tool voor specifieke doelen, maar Vayner Media laat de negativiteit niet in de weg staan ​​van het succes ervan.

Welk loopbaanadvies biedt Gary Vee? Zelfbewust zijn. Weet waar je van houdt en volg dat. Volg geen pad voor het geld dat het oplevert. Het geld moet een bijproduct zijn – niet het hoofddoel.

Gary Vee deelt dat het bouwen van bedrijven zijn passie is – niet geld verdienen. “Zaken is mijn liefde, maar geld is niet mijn liefde… Geld is een onderpand van mijn kunst. Geld is een ongelooflijke aansteker voor mijn opties … Geld is niet mijn liefde.” Door zelfbewust te zijn en je liefde na te jagen, zul je je veel gelukkiger voelen in je bezigheden.

CEO zijn van Vayner Media en alles wat daarbij komt kijken, kan echter niet allemaal cake en ijs zijn. Er moet een zekere angst in zitten, toch?

Natuurlijk is die er, maar ook Gary Vee deelt een belangrijk standpunt hierover. “Je moet begrijpen dat totdat je het gevoel hebt dat je honderd procent de controle over je leven hebt, je altijd kwetsbaar zult zijn voor angst.”

Hoe slaagt zo’n drukbezette man en serie-ondernemer erin om ook zijn gezinsleven te cultiveren? In één woord: “Oefenen.” Gary Vee kent de worsteling van een ondernemer met een passie voor zijn bedrijf en hoe moeilijk het kan zijn om dat uit te zetten als je met familie bent. In zijn ervaring is de manier om het te laten gebeuren door te oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Gary Vaynerchuk heeft veel succes gehad – en zelftoegegeven mislukkingen – in zijn leven. Hij is een inspiratiebron in zijn carrière en persoonlijk leven. Dus wat is het enige constante principe waarnaar hij dagelijks leeft dat hem heeft geholpen de man te worden die hij is?

Gary Vee zegt dat de stichting terug te voeren is op zijn vader. “Mijn vader heeft een hekel aan liegen … heeft een hekel aan overdrijving … Daarom ben ik empathisch … Ik denk echt dat reputatie alles is, en dus is jouw woord band.” Hij geeft toe dat hij zonder dit principe waarschijnlijk niet dezelfde man zou zijn die hij nu is.

Kom meer te weten over Gary Vee, zijn gedachten over carrière en leven, en zijn Poolster door af te stemmen op #thePOZcast!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular