HomeFamilie en ouderschapDr. RJ deelt drie stappen om te zorgen voor succes voor middelbare...

Dr. RJ deelt drie stappen om te zorgen voor succes voor middelbare scholieren en middelbare scholieren in het schooljaar 2021.

Austin, Texas – 17 augustus 2021 – Terug naar school kan spannend maar stressvol zijn voor zowel ouders als leerlingen. Er zijn zoveel druk waarmee tieners en tweens worden geconfronteerd wanneer ze aan een nieuw jaar van de middelbare school of de middelbare school beginnen.

Ze maken zich zorgen over het behalen van de cijfers die ze nodig hebben om naar de universiteit te gaan, het maken van nieuwe vrienden en het vinden van hun plek, het omgaan met de last van nieuwe lesroosters, leraren en buitenschoolse activiteiten.

Dr. RJ heeft een eenvoudige: 3-stappen formule om ouders, tieners en tweens te helpen de stress van een nieuw schooljaar te overwinnen en hen klaar te stomen voor succes in de middelbare school en de middelbare school.

Bij het volgen van deze 3-stappen zullen tieners en tweens meer focus hebben, meer georganiseerd zijn, meer zelfvertrouwen hebben en meer gemotiveerd raken.

Deze vaardigheden zorgen ervoor dat ze betere cijfers halen, meer vrienden maken, omgaan met de druk van een nieuw schooljaar, niet toegeven aan groepsdruk en in staat worden om met het onbekende om te gaan.

Dr. RJ. is a certified Teen Life Coach in de Verenigde Staten en verandert al jaren het leven van tieners, tweens en hun ouders. Na met duizenden tieners te hebben gewerkt, ontdekte hij dat je succes kunt creëren door de focus van tieners simpelweg te richten op het enige dat groei, opwinding en motivatie oplevert, en dat zijn doelen.

Wanneer tieners en tieners hun focus verleggen van problemen uit het verleden naar mogelijkheden van de toekomst, hun stemming verandert, hun houding verandert, hun emoties veranderen. Ze hebben dan alles wat ze nodig hebben om de stress van het weer naar school gaan te overwinnen en geven ze de vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Dr. RJ vindt echter dat tieners zelden echte doelen hebben. Wat tieners hebben zijn wensen, verlangens, hoop en dromen. Maar geen doelen. Om succesvol te zijn, moeten ze hun focus verleggen en zet die wensen, verlangens, hoop en dromen om in werkelijke doelen, en hier zijn de drie stappen om dat te doen.

Doelen hebben de volgende drie componenten:

Eerst moeten we intenties stellen. Een intentie is een richting die je op wilt gaan. Dit kan te maken hebben met academici, sport, buitenschoolse activiteiten, relaties of iets anders dat belangrijk is voor jou of je tiener. Het is het vermogen om een ​​bestemming te zien. Om een ​​eindstreep in gedachten te hebben.

Ten tweede hebben we een actieplan nodig. Als je eenmaal je intentie hebt bepaald en je weet wat je wilt bereiken, dan heb je een plan nodig om daar te komen. Met de roadtrip-analogie is dit het moment om in kaart te brengen welke snelwegen je gaat nemen. Het actieplan is uw stapsgewijze instructies om op uw bestemming te komen. Als je wensen, verlangens, hoop en dromen geen dagelijkse en wekelijkse geplande acties hebben, dan is het geen doel.

Ten derde moet u een tijdsbestek instellen. Dit is gewoon hoe lang het duurt om je behoefte te krijgen, je verlangen te ervaren, je hoop om te zetten in een realiteit of je droom te leven. Hoelang zal het duren? Met behulp van de roadtrip-analogie zou uw tijdsbestek zijn hoe lang het duurt voordat u uw bestemming bereikt. Ik wed dat als je je kind vraagt ​​hoe lang het duurt voordat hij zijn “doel” bereikt, hij je geen nauwkeurig tijdsbestek kan geven.

Ben je, terwijl ik aan het uitleggen was wat doelen zijn, meteen gaan nadenken over de mogelijkheden voor jezelf?

Even verdwenen je zorgen en stress. Je voelde opwinding wetende dat er een aantal doelen zijn die je zelf wilt nastreven. Dit is precies wat er zal gebeuren met je tiener of tween wanneer ze echte doelen voor zichzelf gaan stellen.

Nu we dit nieuwe schooljaar beginnen, is het belangrijk om de stress te overwinnen die een nieuw schooljaar kan brengen voor zowel ouders als tieners. Dit is het perfecte moment om tieners en tweens te helpen slagen, niet alleen op school, maar ook in het leven.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular