HomeDIENSTENThe Mo You Know Marketing & Media Consulting tilt het concept van...

The Mo You Know Marketing & Media Consulting tilt het concept van digitale media en marketing naar een hoger niveau

30 juni 2021: The Mo You Know Marketing en Media Consulting heeft met trots de lancering aangekondigd van zijn nieuwe digitale platform dat een breed scala aan digitale media- en marketingdiensten biedt. Van marketing tot media en van public relations tot beheer van sociale media, het digitale marketingadviesbureau biedt diensten van topkwaliteit met een team van ervaren professionals. Bovendien biedt The Mo You Know Marketing and Media Consulting ook adviessessies voor bedrijven die hun zichtbaarheid op de outreach-horizonten willen vergroten, zoals sociale media, televisie, radio en podcasts, enz. Potentiële klanten kunnen ook discussiesessies plannen voor begeleiding en gemakkelijk advies geven, want het bedrijf gelooft ook in het opleiden van zijn mensen.

“We werken samen met de Greater Fayetteville Chamber om lokale kleine en middelgrote bedrijven na de pandemie met elkaar in contact te brengen.” Zei ShaDonna McPhaul, de CEO van The Mo You Know Marketing and Media Consulting, tijdens het maken van de nieuwe aankondiging. “Buiten wordt weer opengesteld en we willen voorop lopen om bedrijven te helpen opnieuw contact te maken met de gemeenschap en nieuwe klanten en klanten te werven.” Ze voegde eraan toe. Volgens de CEO verwelkomt het bedrijf vooral opkomende ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven om aan boord te gaan met het team van The Mo You Know en hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit nieuwe concept van digitale marketing neemt de wereldwijde advertentie-industrie over en trekt meer verkopen en resultaten.

Bovendien gelooft het digitale media- en marketingbureau in het opleiden van zijn klanten langs de reis in plaats van alleen diensten aan te bieden. De CEO en haar team geloven in het delen van kennis en ervaringen met iedereen om een ​​win-win scenario te creëren. Bovendien krijgt het bedrijf een overweldigende respons van over de hele wereld en tonen bedrijven, met name startups en kleine bedrijven, grote interesse in de diensten die door het bedrijf worden aangeboden, aangezien deze diensten exclusief zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de opkomende MKB-sector rond de wereld.

“We verwelkomen opkomende als gevestigde bedrijven, vooral in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, om zich bij ons aan te sluiten en ons de zichtbaarheid van hun merk naar een hoger niveau te tillen.” Zei ShaDonna McPhaul, de CEO van The Mo You Know Marketing and Media Consulting, terwijl ze haar gedachten deelde over het doel van haar bedrijf. “We zijn hier om u te helpen op een resultaatgerichte manier verkeer naar uw bedrijf te leiden, en we geloven in het meegroeien met onze gewaardeerde klanten met de promotie en marketing van hun bedrijf.” Ze voegde eraan toe. Volgens de ervaren CEO maakt het bedrijf ook vanaf het begin profielen op sociale-mediaplatforms en helpt het bedrijven vanaf het allereerste begin.

Ga voor meer informatie of ‘To Know More’ naar de website op:

www.themoyouknow.info

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular