HomeBOUW & BOUWWanneer sterke wind begint te huilen, beschermt SnoBlox-SnoJax de huizen en bedrijven...

Wanneer sterke wind begint te huilen, beschermt SnoBlox-SnoJax de huizen en bedrijven van mensen met dakgootbeschermers

Weersvoorspellingen van harde wind zetten huiseigenaren en bedrijfseigenaren in de regio Pennsylvania ertoe aan om SnoBlox-SnoJax-gootbeschermers te installeren om hun gebouwen gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden.

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE:

Lemoyne, PA, 20 juni 2021 – Met meldingen van harde wind in lokale weersvoorspellingen, herinnert SnoBlox-Snojax lokale huiseigenaren en bedrijfseigenaren eraan hoe belangrijk het is om de dakgoten van hun gebouw vrij te houden van puin. Het bedrijf heeft zijn innovatieve dakgootbeschermers ontwikkeld, die voorkomen dat bladeren de regengoten verstoppen, eenvoudig en effectief.

Als bomen hun bladeren afwerpen, komen de stervende materialen vaak terecht in regengoten. Al snel, zoals huiseigenaren en facility managers kunnen bevestigen, beginnen de goten vol te raken.

Als het niet snel wordt opgeruimd (op continue basis), leidt dit tot verstoppingen die het water blokkeren, waardoor het probleem steeds erger wordt.

Mogelijke problemen van het niet reinigen van dakgoten

Als bladeren en ander materiaal vast komen te zitten in de goten, heb je te maken met veel meer dan een lelijke rommel. Ernstige problemen zijn onder meer:

  • Broedplaats voor insecten: Muggen, wespen en andere insecten die op zoek zijn naar water zullen samenkomen bij verstopte goten. De modder en rottende bladeren die in de goten vastzitten, dienen ook als bouwmateriaal voor insectennesten.
  • Schade aan de fundering: als er water over de zijkanten van uw huis of de regengoten van uw bedrijf stroomt, kan het nergens anders heen dan over en langs de muren. Met zoveel water dat de structuur binnendringt, begint het de fundering te eroderen, wat ook problemen met de muren veroorzaakt.
  • Dakgoten breken: de dakgoten die zijn geïnstalleerd om regenwater van uw dak af te voeren, zullen uiteindelijk barsten en breken wanneer ze worden blootgesteld aan het extra gewicht dat wordt veroorzaakt door blad en vuil dat water vasthoudt.
  • Verwoeste plafonds en muren: Het plafond en de muren van het gebouw worden blootgesteld aan veel water, aangezien het water ergens heen moet als de goten worden gevuld.

LeafBlox dakgootbeschermers voorkomen schade door verstopte dakgoten

U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan het gebouw als de LeafBlox-gootbeschermers eenmaal zijn geplaatst. De LeafBlox dakgootbeschermers zijn eenvoudig te installeren door facility managers en huiseigenaren. Als ze eenmaal op hun plaats zitten, hebben ze weinig onderhoud nodig.

Ze dienen om bladeren die in de goot vallen op te vangen, zodat het water vrij kan stromen. Bladeren die door LeafBlox op hun plaats worden gehouden, blazen eenvoudig weg of vergaan snel. De LeafBlox dakgootbeschermers zijn zeer veelzijdig en werken met de meeste soorten daken en dakgoten.

SnoBlox-Snojax LeafBlox-gootbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om te voldoen aan de verschillende maatvereisten van klanten

Geen twee gebouwen zullen precies hetzelfde zijn, dus het team van SnoBlox-Snojax ontwierp de LeafBlox in verschillende maten en lengtes.

De 5-inch versie van LeafBlox is verkrijgbaar in configuraties van 30 voet, 60 voet en 120 voet. Voor grotere toepassingen is de 6-inch versie beschikbaar in een configuratie van 60 voet, terwijl de 8-inch Commercial LeafBlox-gootbescherming 36 voet lang is.

Mensen die zich niet kunnen herinneren wanneer ze voor het laatst hun dakgoten hebben schoongemaakt, willen onmiddellijk stappen ondernemen om de situatie aan te pakken.

Klanten die meer willen weten over het gebruik van SnoBlox-SnoJax-gootbeschermers, kunnen de website van het bedrijf bezoeken voor meer informatie over hoe het product werkt.

Ze kunnen ook verbinding maken met SnoBlox-SnoJax via Facebook, bedrijfsupdates bekijken op Twitter en Gutter Guards in actie zien op Instagram.

Over SnoBlox-SnoJax:

SnoBlox-Snojax werd opgericht in 1976. Het werd ontwikkeld om het probleem van roest in de metaalbouw aan te pakken. Het is een oplossing die het dak beschermt en ervoor zorgt dat het niet bevlekt en beschadigd raakt door roest. Gutter Guards zijn nog een ander voorbeeld van de toewijding van het bedrijf aan het ontwikkelen van producten die klanten helpen hun gebouwen te beschermen. SnoBlox-Snojax, een familiebedrijf met meerdere generaties, is er trots op dat al onze producten in de Verenigde Staten worden gemaakt, en dat er niets uit het buitenland komt. De missie van SnoBlox-Snojax is om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de metalen dakbedekkingsindustrie met voortdurend onderzoek en ontwikkeling van onze professioneel geteste sneeuwbeschermingssystemen voor metalen daken.

Neem contact op met SnoBlox-Snojax:

671 Wilgenstraat

Lemoyne, PA 17043

800-766-5291

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular