HomeGeen onderdeel van een categorieMiracle Wands opnieuw in contact met de welzijnsgemeenschap, na de Covid-beperkingen

Miracle Wands opnieuw in contact met de welzijnsgemeenschap, na de Covid-beperkingen

Miracle Wands, een innovatief, volledig natuurlijk, thermo-therapeutisch kristal genezingssysteem, komt nu opnieuw in contact met de wellness-gemeenschap, na de beperkingen van Covid. Maak online een afspraak op https://miraclewands.com

Las Vegas, Nv: COVID-19 heeft veel bedrijven ontwricht. Nu de beperkingen afnemen, beginnen diegenen die het geluk hebben hun activiteiten te hervatten.

Miracle Wands Wellness Centers hebben zich opnieuw verbonden met de holistische gezondheids- en wellnessgemeenschap. Dat zijn ze nu:

  • Alle 4 winkels in Orange County, Ca., Las Vegas, Houston, en Australië zijn weer volledig operationeel.
  • Regelmatig evenementen toevoegen aan hun agenda. Bezoek de website op https://miraclewands.com
  • Gratis consultaties voor iedereen die alternatieve geneeswijzen voor gezondheid en schoonheid zoekt.

Over Miracle Wands

De Miracle Wands staven zijn gemaakt van kwartsafzettingen van wereldklasse uit de mineraalrijke regio van Noordoost-Australië. Dit moderne, volledig natuurlijke, thermo-therapeutische kristal genezingssysteem biedt cliënten een alternatieve benadering voor de gezondheidszorg. Elke set van hand-held Miracle Wands levert gerichte warmte en kristal therapie om chronische pijn, astma, gezicht fijne lijntjes en rimpels, sinus congestie, migraine, seizoensgebonden allergieën, en veel aan te pakken meer. Ervaar een begeleide Miracle Wands behandeling in het Miracle Wands Wellness Center in een van de vier locaties in Orange County, Ca., Houston, Las Vegas, en Australië.

Mensen die de vruchten willen plukken van het Miracle Wands systeem kunnen nu een van deze locaties bezoeken, of de laatste evenementen bekijken op hun website. Om een afspraak te maken met Lyndy Ngu en haar team, kunt u contact met hen opnemen via de website. https://miraclewands.com

Contactgegevens
Miracle Wands Wellness CenterTM
Telefoon (afspraken): +1-888-788-6066
Adres: 9440 W Sahara Ave #135, Las Vegas, NV 89117

Lees meer: https://prnews.press/miracle-wands-re-engaging-with-the-wellness community-post-covid-restrictions/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular