HomeEten en drinkenMaak kennis met Felix Bakery, Bangkok’s nummer één bestemming voor gourmet gebak.

Maak kennis met Felix Bakery, Bangkok’s nummer één bestemming voor gourmet gebak.

In 2020 vertoonden de Thaise consumenten een tendens om over te schakelen op bakkerijproducten van hogere kwaliteit, zoals producten met granen, vitaminen, fruit en groenten, die gezondheidsvoordelen claimden. Volkorenbrood heeft ook aan populariteit gewonnen wegens zijn grotere gezondheidsvoordelen en zijn geschiktheid als ontbijtvoedsel. Zozeer zelfs dat de omzet in het segment Brood en Bakkerijproducten in 2021 naar verwachting 8.913 miljoen dollar zal bedragen. Verwacht wordt dat de markt jaarlijks met 2,1% zal groeien (CAGR 2021-2025).

De speerpunt van deze groei in bakkerijproducten is Felix Bakery, een eersteklas, handgemaakte banketbakker, die nieuwe smaken naar de stad brengt. Gelegen in het hart van Bangkok (Sathon Rd.) met een heerlijke smaak en uitzonderlijke service, levert Felix Bakery gebak van hoge kwaliteit, zoals Cookies, Cakes, Puffs, en andere speciale gebakjes, afkomstig uit andere delen van de wereld.

Men zegt dat geluk de geur van versgebakken brood is. Felix Bakery is een centrum van geluk voor de inwoners van Bangkok. De bakkerij is met liefde met de hand gemaakt en heeft ook een assortiment diepvries- en kaasproducten voor fijnproevers, allemaal voortreffelijk gemaakt voor consumptie en tevredenheid van de klant. Felix Bakery is ook befaamd om zijn snelle levering van producten die in heel Bangkok verkrijgbaar zijn.

Sprekend over zijn diensten, zei Felix: “De kunst van het bakken is altijd een aangeboren vermogen in mij geweest. Met meer dan 20 jaar ervaring, besloot ik mijn passie te verplaatsen naar Bangkok en opende Felix Bakery. Wij nodigen u uit om via deze website te bestellen. Als u toevallig in de buurt bent, voel u dan vrij om langs te komen. Kom, doe mee en geniet!”

Felix Bakery voert de e-commerce van zijn bedrijf via Felix-bakery.com, een eenvoudige website die is ontworpen om een naadloze, vloeiende surfervaring te creëren voor de gewaardeerde klanten van het bedrijf. De site is voorzien van een responsive lay-out, duidelijke navigatie, prominente contactgegevens om in contact te komen met het bedrijf, cyberbeveiliging van topniveau en dagelijkse uploads van verse inhoud van het bedrijf.

Artikel Bron

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular