HomeMarketing & VerkoopFayetteville NC Lancering van merkzichtbaarheid/contentmarketingservice voor kleine bedrijven

Fayetteville NC Lancering van merkzichtbaarheid/contentmarketingservice voor kleine bedrijven

ShaDonna “Mo” McPhaul, de eigenaar van The Mo You Know Marketing and Media Consulting, heeft een onlangs bijgewerkte service gelanceerd voor klanten in Fayetteville, NC. De voormalige oorlogsveteraan met 20 jaar ervaring is naar de marketingruimte verhuisd en helpt nu kleine bedrijven om hun online aanwezigheid te vergroten.

Meer informatie is te vinden op: https://themoyouknow.info

Mo legt uit dat haar militaire dienst zich uitstrekte over meerdere staten en dat ze haar ervaringen uit het verleden combineert met ondernemingszin. Met de nieuwste service-update wil The Mo You Know klanten bovenaan de ranglijst van Google plaatsen voor maximale zichtbaarheid.

Ze weet dat een van de belangrijkste problemen waarmee eigenaren van kleine bedrijven worden geconfronteerd, het vergroten van hun publiek is. Dit is vooral een uitdaging in de nasleep van de aanhoudende pandemie.

Werken met een marketingexpert is een van de meest betrouwbare manieren voor kleine lokale bedrijven om hun groeidoelen te bereiken. The Mo You Know helpt klanten om een ​​hoge mate van merkzichtbaarheid te krijgen terwijl ze hun producten of diensten aan een groter publiek presenteren.

Geïnteresseerde partijen die hun Fayetteville-merk naar een hoger niveau willen tillen, worden aangemoedigd om contact op te nemen voor een eerste consult. Tijdens deze call kunnen zij hun huidige situatie en hun visie voor 2021 en daarna bespreken.

The Mo You Know Marketing en Media Consulting biedt een breed scala aan diensten en strategieën om klanten te vestigen als leiders in hun vakgebied.

Het volledige scala aan opties omvat The Mo You Know Social Media Takeover, Media Mania, Media Poolaza en The Mo You Know 1 op 1 Sessions. Deze kunnen worden aangepast voor optimale effectiviteit en om ervoor te zorgen dat klanten de beste resultaten behalen in elke campagne.

Met de marketingoplossing voor sociale media zijn er verschillende pakketten beschikbaar op basis van de behoeften van de klant. Posten kan worden ingeschakeld van twee keer per dag tot vier keer, zeven dagen per week.

Andere elementen van het pakket zijn onder meer het beheren en plaatsen van professionele inhoud, beheer van Facebook-groepen en meer.

Een woordvoerder van het bureau stelt: “The Mo You Know biedt marketing- en media-adviesdiensten aan opkomende ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven. ShaDonna begon The Mo You Know omdat ze mensen met vergelijkbare doelen en dromen wilde helpen om contact te maken en samen te werken om een ​​positieve impact te hebben op onze gemeenschappen.”

Volledige details zijn te vinden op: https://themoyouknow.info

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular