HomeAustraliëGa het podium op en laat een blijvende erfenis achter met Ken...

Ga het podium op en laat een blijvende erfenis achter met Ken Krell!

Het opbouwen van een succesvolle carrière in de verkoop vereist inzicht in de veranderingen van het afgelopen jaar. Velen hebben moeite gehad zich aan te passen; succesvolle technieken kunnen echter worden geleerd en effectief worden uitgevoerd met de juiste training. Of je nu werkt met een fysiek of een digitaal podium, een blijvende erfenis achterlaten en een verschil maken in het leven van de deelnemers vereist het benutten van elke gelegenheid om presentatievaardigheden aan te scherpen.

Dit is waar Ken Krell om de hoek komt kijken. De heer Krell heeft een succesvolle carrière opgebouwd in de verkoop, zowel op fysieke als digitale podia. Hij gelooft dat iedereen in zijn voetsporen kan treden en een succesvolle carrière kan opbouwen waar ze trots op kunnen zijn. Daartoe biedt hij ook zijn rapport, The 7 Deadly Sins of Digital Events, aan om de valkuilen van digitale engagementen te benadrukken, zodat marketeers, coaches en bedrijven een blijvende erfenis kunnen achterlaten.

Hoe kom je vandaag op podia

Er zijn twee verschillende soorten podia: fysiek en digitaal. Sprekers die de mogelijkheid hebben om vanaf een fysiek podium te presenteren, hebben er baat bij om de gezichten van het publiek te zien, te zien hoe het publiek op de boodschap reageert en de boodschap af te stemmen op die verwachtingen. Het publiek blijft meestal in de kamer als de spreker begint, en er is minder afleiding voor de luisteraars dan wanneer ze thuis voor een scherm zouden zitten. Oogcontact, het identificeren van pijnpunten en praten over de voordelen van producten en diensten zijn de sleutel tot meer uitnodigingen voor toekomstige evenementen.

Anderzijds stellen digitale podia de spreker voor unieke uitdagingen. Er is minder ruimte om binnen het gezichtsveld van de camera te werken dan op een fysiek podium. Reacties van het publiek zijn moeilijk te beoordelen en luisteraars kunnen op elk moment weglopen van hun scherm. Voor meer verkoopkansen en om de kans op toekomstige uitnodigingen te vergroten, moeten sprekers alle mogelijke tools gebruiken om hun publiek te beïnvloeden.

Laat een blijvende erfenis achter

Om indruk te maken bij het presenteren van cursussen, moeten presentatoren een blijvende indruk achterlaten met hun berichten. Er is maar één kans om een ​​eerste indruk te maken, dus de tijd die je op het podium doorbrengt – fysiek of digitaal – moet tellen.

Ken gelooft dat oprechtheid een lange weg gaat. Deelnemers aan het publiek die zich echt verzorgd voelen, zullen eerder aandacht besteden aan de boodschap – en meer geneigd zijn om producten te kopen.

Het verzamelen van feedback van het publiek is van onschatbare waarde. Sprekers die de tijd nemen om naar reacties en feedback te luisteren, laten deelnemers zien dat hun tijd en input waardevol zijn. Ook al is het misschien moeilijk om dit soort berichten in een digitale omgeving over te brengen, er zijn tools beschikbaar om deze informatie te verzamelen.

Ken Krell hoopt deze tools te kunnen bieden en de verkoopvaardigheden van iedereen die wil leren te verbeteren. Met wat nuttig advies, coaching op maat en hard werken, gelooft hij dat hij toegewijde zakenmensen, marketeers en ondernemers kan helpen hun verkoopvaardigheden volledig te benutten.

Over Ken Krell, LLC

Ken Krell is een ervaren salesprofessional met meer dan vier decennia ervaring met het verkopen van producten op fysieke podia en in de digitale wereld. Of het nu online, telefonisch of persoonlijk is, Ken Krell heeft laten zien dat hij de klus kan klaren. Nu spreekt hij op evenementen, deelt hij cursussen en schrijft hij boeken die anderen leren verkopen. Ga voor meer informatie over Ken Krell naar deze website, bezoek de Facebook-pagina en neem vandaag nog contact op met Ken Krell.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular