HomeDIENSTENNieuw online programma ontworpen om de VA-beoordeling te verhogen

Nieuw online programma ontworpen om de VA-beoordeling te verhogen

Een vader-zoonduo maakt een programma om veteranen te helpen de VA-handicapclassificatie te verhogen

Militaire veteranen die op zoek zijn naar een uitkering, hebben nu een programma dat is ontworpen om te helpen bij het verhogen van hun VA-invaliditeitsclassificatie. Veteranenleger Ranger Terry Johnson en zoon Gino Johnson hebben Champions for Veterans opgericht, een organisatie die is opgericht om veteranen en hun families door het VA-beoordelingsproces voor gehandicapten te leiden.

Na 20 jaar dienst merkte Ranger Johnson dat hij moest vechten om de voordelen te krijgen die hij verdiende. Het kostte hem 17 jaar om zijn volledige voordelen te krijgen en Ranger Johnson ging op pad om anderen te helpen resultaten te behalen. Ranger Johnson begon mensen in zijn kerk en gemeenschap te helpen, wat later zijn zoon Gino inspireerde om een ​​online programma te maken. Johnson noemt zijn methode de RANGER METHOD en tientallen hebben met succes hun beoordeling verbeterd met behulp van de RANGER METHOD. Sommige zijn in minder dan 90 dagen van nul procent naar 100 procent gegaan.

“Mannen en vrouwen in de dienst riskeren jarenlang hun leven en hun families. Ik wil ervoor zorgen dat ze de voordelen krijgen die ze rechtmatig hebben verdiend”, zegt Terry Johnson.

De RANGER METHODE is een interactief coachingprogramma met videomodules, sjablonen voor verklaringen, voorbeelden, wekelijkse coachinggesprekken en peer-ondersteuning in een besloten online groepsomgeving. Individuen die geïnteresseerd zijn in dit programma kunnen meer informatie vinden op www.championsforveterans.com om een ​​gratis consult te plannen.

Over

Champions For Veterans is een organisatie die zich toelegt op het coachen en trainen van veteranen bij het behalen van de VA-classificatie die ze verdienen van het Department of Veterans Affairs. Onze missie is om 100.000 veteranen te helpen de rating te krijgen die ze verdienen in 2025.

Links

www.championsforveterans.com

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular