HomebedrijfBiz Coach Claire kondigt VIP-training voor vrouwelijke ondernemers aan met zakensubsidie

Biz Coach Claire kondigt VIP-training voor vrouwelijke ondernemers aan met zakensubsidie

Ontdek een holistische aanpak om een bedrijf op te bouwen waar je van houdt, samen met de mogelijkheid om een bedrijfstoelage van $25.000 aan te vragen. Vrouwelijke ondernemers die vastzitten in hun professionele en persoonlijke leven kunnen opkijken naar een persoonlijke mentor die uit vergelijkbare omstandigheden is gekomen om nieuwe hoogten te bereiken in het bedrijfsleven en zich voldaan te voelen. Claire Niibu-Akau (alias Biz Coach Claire) verwelkomt aspirant-ondernemers en gevestigde zakenvrouwen om deel te nemen aan haar VIP Training cursus.

Jongleren met een bedrijf en uit je comfortzone springen kan een uitdaging zijn. Als vrouwelijke ondernemers hun grootste doelen beginnen te bereiken, beginnen ze last te krijgen van het imposter-syndroom (b.v.: voelen zich gebrekkig, vrezen dat ze hun stam ontrouw zijn en vrezen dus in de steek gelaten te worden, vrezen dat succes een grotere last zal zijn en vrezen dat ze zullen uitblinken). Wanneer ze succes ervaren beginnen ze zichzelf te saboteren; dit kan zich uiten in zorgen maken, schuld en kritiek, ziek worden of gekwetst worden, afspraken niet nakomen (zelfs niet met zichzelf) en nog veel meer.

Al deze houdingen en nog veel meer van dergelijke gedragingen leiden uiteindelijk tot mislukking. Biz Coach Claire is er ook geweest. Ze stopte met zich zorgen te maken of ze wel aan de verwachtingen van iedereen voldeed en begon een leven te verkennen waar ze van zou houden. Ze herontdekte en vervolgde haar passies en doel in het leven.

De VIP Training cursus omvat:

  • Een 4-delig raamwerk om een bedrijf op te bouwen (overvloed: tijd, geld & voldoening)
  • Manieren om productief te zijn door tijd te benutten
  • Trek soulmate klanten aan als een magneet
  • Ontdek de sleutel om persoonlijke en overvloed belemmeringen te ontgrendelen
  • Ontdek de 3 Waarden voor het bouwen van een langetermijnbedrijf

Claire geeft ook groepscoaching, en de Femillionaires Private Club is een geweldige, unieke plek om andere empowered vrouwen te vinden en van hen te leren. De Femillionaire leeft op een hoger trillingsniveau, geniet van overvloed en weet hoe zij kwantumsprongen kan maken in zaken en leven.

“Ik zat vast; ik wist dat ik in staat was om meer te bereiken op persoonlijk en professioneel vlak. Van Claire kreeg ik de tools om mijn zelfvertrouwen op te bouwen, mijn algehele welzijn te verbeteren en mijn bedrijf te laten groeien”, aldus een recente klant.

Media Contact
Bedrijfsnaam: Niibu LLC dba Biz Coach Claire
Contactpersoon: Claire Niibu-Akau
E-mail: Verstuur e-mail
Land: Verenigde Staten

Bron :
1. https://www.bizcoachclaire.com/
2. https://www.getnews.info/1182257/biz-coach-claire-announces-vip-training-for-women-entrepreneurs-with-business-grant.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular