HomebeleggenPlensy™, 's werelds eerste NFT Auto Smart Loans, kondigt de lancering van...

Plensy™, ’s werelds eerste NFT Auto Smart Loans, kondigt de lancering van Wefunder-crowdfundingcampagne aan

Plensy™ heeft zijn Vrienden- en familieronde afgesloten, en de mogelijkheid voor zaaifinanciering is nu open voor het publiek. Amerikanen kunnen aandelen kopen terwijl ze hun koopkracht en kredietgegevens terugkrijgen via Plensy’s gepatenteerde AI-scoring en leenalgoritme

Plensy is nu live op Wefunder
Plensy™ Inc. is ’s werelds eerste end-to-end krediet- en leenoplossing voor autokopers en dealers, die consumenten in staat stelt hun koopkracht en kredietscore weer in eigen hand te nemen en tegelijkertijd te profiteren van rentetarieven en leenvoorwaarden die hun bank niet breken of het voortbestaan van hun gezin niet in gevaar brengen.

Op de Plensy™ Wefunder-campagnepagina kan het grote publiek nu reserveringen maken. Wefunder is een website die startups verbindt met investeerders via crowdfunding. Het “Kickstarter for Investing”-platform maakt gebruik van een bepaling in de JOBS Act van 2012 die het voor niet-geaccrediteerde investeerders mogelijk maakt aandelen te kopen in particuliere ondernemingen in een vroeg stadium.

Het op punten gebaseerde leensysteem – Plensy™, werkt samen met Wefunder om hun toekomstige klanten de mogelijkheid te bieden om Plensy’s initiële eigen vermogen te kopen, dat aandelen met korting aanbiedt aan vroege Seed Round investeerders.

Het ontwrichtende FinTech-bedrijf heeft in de drie jaar voorafgaand aan de lancering van de campagne vele mijlpalen bereikt, waaronder:

  • Het eerste bedrijf dat het idee lanceerde om NFT’s toe te passen op voertuigen en de term Auto Smart Loans bedacht
  • Octrooi aangevraagd in 2020
  • 120 dealers in de Verenigde Staten ondertekenen overeenkomsten om Plensy’s alternatieve leningsoplossing aan te bieden aan hun klanten
  • Sommige van de dealerbedrijven vallen onder Warren Buffet’s Berkshire Hathaway Automotive Group en Lithia Motors, Inc. is een van de grootste detailhandelaars in autogroepen in de Verenigde Staten en behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Fortune 500
  • Bouw van een meer gestroomlijnd en moderner Dealer Management & Inventory System 2019-2020
  • Auto Finance Innovation Award genomineerde – Sam Errama, oprichter en CEO
  • Inspirational Woman of the Year Los Angeles Times – Brandi Kolosky, stichtend lid & CGO
  • Vrienden & Familie ronde afgerond met $150k opgehaald
  • Getest op 3,3 miljoen datapunten, waaruit blijkt dat 97% van de klanten in gebreke blijft door hun werkelijke vermogen om een lening te betalen en hun werkelijke kredietwaardigheid nauwkeurig weer te geven.

“We zijn zeer enthousiast over de mogelijkheid om een superieure waarde te bieden aan consumenten en dealers, terwijl we onze investeerders een aanzienlijk rendement kunnen bieden,” verklaart Brandi Kolosky, inwoner van Miami en Floridian, Chief Growth Officer / oprichtend lid van Plensy™. “De stem van vertrouwen en gretigheid van iedereen in het afgelopen jaar toont aan dat Plensy™ nu meer dan ooit nodig is om een nauwkeurigere en snellere oplossing te bieden met minder risico voor de krediet- en leensector. We hebben al aanzienlijke vooruitgang geboekt op ons doel ruim voor ‘live gaan’ op Wefunder en kijken ernaar uit om in contact te komen met meer fans van Plensy™!”

Erik Day, VP & CFO van de 14 dealers van de Warren Henry Auto Group in Zuid-Florida, verduidelijkte op het 2021 CXAuto Conference panel met mevrouw Kolosky op 1:34:30, “absoluut Plensy™ is nodig….we missen veel klanten als gevolg van vele factoren…”

“We hebben statistische modellen en een voorspelling van de goedkeuring van een lening gecreëerd om de kans te vergroten dat een consument in aanmerking komt, terwijl we de gemiste betalingen en wanbetalingspercentages verminderen. We maken gebruik van een logistisch regressiemodel met real-time nauwkeurige gegevensanalyse en slimme algoritmen om het werkelijke vermogen van een koper om te betalen te beoordelen, terwijl ons algoritme voor voorspellende analyse ons in staat stelt om individuele rentetarieven te bepalen”, aldus de oprichter van Plensy, Sam Errama.

Plensy™ maakt gebruik van de blockchain om ervoor te zorgen dat de bovenstaande gegevens nauwkeurig, veilig en transparant zijn door het combineren van datapunten en risicobeperkers zoals huurgeschiedenis, gig economy-inkomsten, extra activa en meer. Het genereert de geverifieerde kredietwaardigheid van een koper met behulp van zijn eigen AI, waarvoor octrooi is aangevraagd, zonder het kredietrisico te verhogen of discriminerende raciale gevolgen te creëren. Plensy™ is het meest ingewikkelde en noodzakelijke deel van de vergelijking om de gemonopoliseerde for-profit credit score bedrijven, Experian, Transunion, en Equifax, te ontwrichten door de marktplaats uit te breiden, risico’s te diversifiëren, en een sociaal effect te creëren. Ten slotte heeft Plensy™ in zijn financiële model een reserve van 20% ingebouwd, veel meer dan de industrienorm van 5%.

Plensy™ zal de crowdfunds gebruiken voor werkkapitaal. Het early-bird investeringsaanbod, dat een korting op de taxatiewaarde en extraatjes omvat, loopt af op 24 februari 2022.

Meer over het Onmiddellijke Plensy™ Team:

Oprichter & CEO, Sam Errama, met een 20-jarige ervaring in het toepassen van SaaS, Data, FinTech, SEO, Marketing en Sales op meerdere wereldwijde sectoren, waaronder de auto-, goud- en vastgoedmarkt, en Muralidhar Margapuri, CTO & mede-oprichter van Plensy™, heeft 20 jaar ervaring als voormalig Vice President, Information Technology voor Citigroup & Banamex Global, Project Management Professional (PMP), Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Information Security Compliance en Anti-Money Laundering (AML) Technology applicatie ervaring. Bij Banamex werd hij meerdere malen onderscheiden, als erkenning voor de inspanningen van zijn collega’s en zijn team om zich aan te passen aan de vier pijlers van BUSA – Fortress Controls, Client Excellence, Employee Engagement, en Shareholder Return.

Kolosky is een polymathische zaken- en marketingleider. Haar functies waren onder meer International Business Development Director, Capital Fund Raiser, en Chief Growth Officer. Ze staat bekend om het wereldwijd verleggen van de grenzen van B2B en B2C. Brandi startte haar eigen Marketing en PR bedrijf 10 jaar geleden. Daarna werkte ze samen met de CMO & CFO van FIA Formula1 Electric Racing en hielp ze bij de wereldwijde marketing van de raceserie, sponsoren, evenementen, cross-branding en investeerdersrelaties. Haar inspanningen brachten een investering van 50 miljoen dollar in de organisatie. Kort daarna kreeg ze een contract om een energieprobleem in de crypto-mijnbouw op te lossen, en in die tijd vond ze de by-pass van fakkels op olievelden uit om Crypto Mining Pods van energie te voorzien. In januari 2020 werd Brandi Managing Director van DealBox, ’s werelds eerste durfkapitaalbedrijf dat gebruikmaakt van Blockchain-technologie voor de uitgifte van digitale effecten, waar ze toezicht hield op ongeveer $400 miljoen aan marketing voor klanten en het aantrekken van investeringen. In februari 2021 stapte ze aan boord als stichtend lid en Chief Growth Officer voor Plensy™.

Wefunder-campagnepagina: https://wefunder.com/plensy

Wij testen de wateren om de belangstelling van investeerders voor een aanbod onder Verordening Crowdfunding te peilen. Er wordt geen geld of andere vergoeding gevraagd. Indien verzonden, zal het niet worden aanvaard. Er zal geen aanbod tot aankoop van effecten worden aanvaard. Geen enkel deel van de aankoopprijs zal worden ontvangen totdat Formulier C is ingediend en alleen via het platform van Wefunder. Elke blijk van belangstelling houdt geen enkele verplichting of verbintenis in.

Mediacontact:
Bedrijfsnaam: Plensy, Inc
Contactpersoon: Brandi Kolosky
E-mail: brandi@plensy.com
Telefoon: 800-489-8722
Adres: 146 W Cypress Ave, Ste 102
Stad: Bubank
Staat: CA
Land: Verenigde Staten

Bron: https://plensy.com

Lees meer: https://prnews.press/plensy-the-worlds-first-nft-auto-smart-loans-announces-launch-of-wefunder-equity-crowdfunding-campaign/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular