HomeBusinessHaily AI groeit als een levensvatbare business assistant oplossing. AI Exosphere krijgt...

Haily AI groeit als een levensvatbare business assistant oplossing. AI Exosphere krijgt NSF goedkeuring voor Project Hail, alias Haily AI.

Orlando, Florida – 17 augustus 2021 – Vandaag heeft AI Exosphere, een nieuwe startup, aangekondigd dat de pitch voor Project Hail (alias Haily AI) is geaccepteerd voor bedrijfsinnovatie door America’s Seed Fund.

Het door de NSF gesteundeAmerica’s Seed Fund kent jaarlijks 200 miljoen dollar toe aan startende en kleine ondernemingen om wetenschappelijke ontdekkingen om te zetten in producten en diensten met een commerciële en maatschappelijke impact. Startende ondernemingen die op bijna alle gebieden van wetenschap en technologie actief zijn, kunnen tot 2 miljoen dollar ontvangen om onderzoek en ontwikkeling (O&O) te ondersteunen en zo te helpen de risico’s van technologie voor commercieel succes weg te nemen.

HetAmerica’s Seed Fund is door het Congres gemandateerd via het Small Business Innovation Research (SBIR) programma. De NSF is een onafhankelijk federaal agentschap met een budget van ongeveer 8,5 miljard dollar dat fundamenteel onderzoek en onderwijs op alle gebieden van wetenschap en techniek ondersteunt.

AI Exosphere’s primaire focus ligt op de ontwikkeling van Haily AI, een voice chatbot business assistant, die zal helpen de inclusie, toegankelijkheid en schaalbaarheid van de online markt te vergroten.

Haily AI gebouwd met GPT-J, de best presterende publiekelijk beschikbare Transformer [language model] in termen van zero-prestaties op verschillende [down-stream] taken.

“Het is een eer dat ons eerste voorstel door de NSF is aanvaard. We zullen in de komende weken werken aan het volledige voorstel,”
zegt Sal Peer, CEO van AI Exosphere.

Met mogelijke NSF-middelen willen we het bereik van Haily verbreden om de kloof te overbruggen tussen technische en niet-technisch onderlegde bedrijfseigenaren, ondernemers en ontwerpers, terwijl we het inkomende gespreksvolume op ondernemingsniveau ondersteunen.

AI Exosphere zal evolueren naar tal van zakelijke gebruiksscenario’s, terwijl onze Fase I-doelstelling erin bestaat te zorgen voor vlotte spraakactiviteiten.

Over AI Exosphere

Bij AI Exosphere ligt onze focus op Project Hail (Haily AI), een AI voice business assistant die complexe digitale acties kan ondernemen en kan optreden in een verkoop- en klantenondersteunende rol.

Artikel Bron

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular