HomeDIENSTENLaat los. Media introduceert Newswirelab.com - publiceer nu uw persbericht op de...

Laat los. Media introduceert Newswirelab.com – publiceer nu uw persbericht op de belangrijkste media- en nieuwssites

Laat los. Media, een toonaangevend digitaal platform voor persberichten distributie agentschappen, lanceert Newswirelab.com om zijn PR-aanbod uit te breiden naar retailklanten voor directe exposure.

7 februari 2022 De op groothandel gebaseerde leverancier van persberichten B2B, Release.media heeft onlangs Newswirelab.com geïntroduceerd, het NextGen™ Persberichtenplatform voor detailhandelaren. Terwijl mediaconsumptie en -distributie blijven evolueren, NewsWireLab’s NextGen™ Persbericht overtreft alle anderen door gebruik te maken van top in een reeks andere vormen dan het traditionele nieuws.

Het NewsWireLab verspreidt persberichten naar meer dan 400+ gezaghebbende sites, Sociale Media, PDF-deling, Diavoorstellingen, Sociale Blogs, Podcasts, Nieuwsuitzendingen, Video’s, Bots, en Crawlers.

Dit zijn de voordelen die je krijgt bij NewsWireLab:

  • Persbericht geschreven door American Professional Copywriters
  • Audio PR podcast formaat gemaakt door Amerikaanse professionals
  • Creatie van PR-video met ondertitels en voice overs
  • Diavoorstellingen en PDF’s maken
  • Vertaling in 10 verschillende talen
  • PR verspreiding naar meer dan 400+ media aanbieders
  • Krijg een volledig verslag van de activa en hun verdeling.

NewsWireLab distribueert de persberichten van haar klanten naar zowel traditionele mediakanalen en nieuwe media platforms. Top media en nieuws sites zoals ABC, NBC, FOX
netwerken, Yahoo News, Yahoo Finance, YouTube, Alexa, en meer hebben een hoge impact en positieve resultaten voor de klanten van NewswireLab. De persberichten helpen bedrijven om zichtbaarheid en geloofwaardigheid, wat potentiële klanten en leads oplevert. NewswireLab biedt KMO’s toegang tot innovatieve mediaproducten die tegen een betaalbare prijs worden gedistribueerd naar verkooppunten van hoge kwaliteit prijs, waardoor zelfs het kleinste bedrijf een kans krijgt om te schitteren.

Hoe werkt het?

NewsWireLab volgt een eenvoudig formaat. U hoeft alleen maar de eenvoudige stappen te volgen en de experts doen de rest.

Stap 1: Informatie indienen met een eenvoudig te begrijpen online formulier
Stap 2: Laat mediaspecialisten uw persbericht opstellen en verspreiden.
Stap 3: Bekijk de uitstekende resultaten

NewsWireLab kan u helpen met professioneel schrijven, multimedia, en hoge kwaliteit
distributie die u zal helpen uw merk meteen te laten zien tegen een lage prijs.

Over NewsWireLab

NewswireLab opereert als de retailtak van Laat los. Media, een groothandelaar in pers
distributie. NewswireLab is niet alleen een detailhandelafdeling, maar ook gestructureerd om snel beweegt en in staat is om het steeds veranderende medialandschap bij te houden. Ze hebben deskundigen die de laatste trends in de persberichten- en media-industrie leiden. Voor hun klanten, ze bieden een eenvoudig te gebruiken interface tegen betaalbare prijzen, waardoor NewswireLab de mogelijkheid om bedrijven van elke omvang te helpen gezien, gelezen, gehoord en gevonden te worden op sociale toplocaties platforms en mediakanalen.

Bron : https://newswirelab.com/

Lees meer : https://prnews.press/release-media-introduces-newswirelab-com-now-publish-your-press-release-on-top-tier-media-and-news-sites/

Contactgegevens:
NewsWireLab
1065 SW 8th St, Miami, Florida, Verenigde Staten

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular