Homebedrijf'Online zakendoen tijdens pandemie'-zoekopdracht hints over hoe COVID de onderliggende behoeften beïnvloedde,...

‘Online zakendoen tijdens pandemie’-zoekopdracht hints over hoe COVID de onderliggende behoeften beïnvloedde, meldt OnlineBusiness.com

New York, NY – OnlineBusiness.com, een marktplaats voor premiumdomeinen en starterssites, is altijd op zoek naar trends in alle sectoren om inzicht te krijgen in de markteisen en behoeften van kleine tot middelgrote bedrijven. In een dergelijk onderzoek van Google Trends lijkt OnlineBusiness.com een ​​correlatie te hebben gevonden tussen zoektermen gerelateerd aan Online Business, eCommerce en Covid.

Sinds maart 2020 is de zoekactiviteit voor elk van deze zoekwoorden in alle Amerikaanse staten toegenomen.

Bovendien stelt de zoekbalk van Google automatisch zoekwoorden voor die worden bepaald door echte zoekopdrachten die op Google plaatsvinden en worden weergegeven als ze vaak genoeg voorkomen en een trend vertonen.

Een van die auto-suggesties van Google die het lijkt, is ‘online zakendoen tijdens pandemie’. Dit geeft aan dat veel bedrijven hun digitale ervaring lijken te draaien en positioneren om ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid zijn op en tijdens deze pandemie die van invloed blijft op de manier waarop zaken worden gedaan in alle sectoren en industrieën.

De gegevens suggereren realtime voorbeelden hiervan in de Verenigde Staten. In Metro Detroit hebben kleine detailhandelaren hun bedrijf aangepast en in stand gehouden door zich te concentreren op het online aspect van hun bedrijf, waarbij sommigen er zelfs voor kozen hun winkel te sluiten in plaats van online te winkelen. Anderen hebben besloten hun winkel open te houden, maar online bestellen en naadloos contactloos afhalen mogelijk te maken.

Ook internationaal worden lokale bedrijven geraakt. Winkels in Singapore wenden zich ook tot online zaken omdat ze gedwongen werden hun strategieën te heroverwegen. Veel kleine tot middelgrote bedrijven werden gedwongen zich te concentreren op hun eCommerce-model om het hoofd boven water te houden en konden door de snelle spil blijven bestaan.

Deze trend zal volgens OnlineBusiness.com blijven toenemen, aangezien steeds meer bedrijven zich zullen concentreren op de digitale ervaring en zich uitsluitend zullen richten op een digitale voetafdruk of deze diep zullen integreren met hun winkel voor een probleemloze winkelervaring. Hoe dan ook, het is belangrijker dan ooit dat een bedrijf zijn digitale marketingstrategie op orde heeft en dat begint bij het verwerven en gebruiken van de beste domeinnaam voor hun website.

Voor meer informatie over OnlineBusiness.com, bezoek hun website of leer meer door rechtstreeks contact op te nemen met het team via contact@onlinebusiness.com.

Over OnlineBusiness.com

OnlineBusiness.com is een digitale marktplaats voor premium domeinen en starterssites. Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van hun klanten om de beste domeinnaam te verwerven om de geloofwaardigheid en merkkracht te vergroten. Momenteel vermelden ze meer dan 3.500 domeinnamen met een gecombineerde waardering van meer dan $ 5 miljoen. Ga voor meer informatie naar https://www.onlinebusiness.com.

Contactgegevens

OnlineBusiness.com Media Team

contact@onlinebusiness.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular