HomeMedia en communicatiePERS Oprichter van New Mexico en leider op het gebied van culturele...

PERS Oprichter van New Mexico en leider op het gebied van culturele verandering, Barbara Jordan, sluit zich aan bij Emerge New Mexico Class of 2021

Rancho Rio, N.M. 29 mei 2021 – Barbara Jordan is genoemd naar de groep van 2021-vrouwen van Emerge New Mexico, die graag willen rennen voor een toekomstig ambt en de wereld willen veranderen. Jordan is de oprichter van People Requiring Equality binnen System Systems (PRESS), een op de gemeenschap gebaseerde organisatie die zich richt op het versterken van mensen van kleur en het creëren van echte raciale gelijkheid.

Als onderdeel van Emerge New Mexico sluit mevrouw Jordan zich aan bij vrouwelijke leiders met verschillende achtergronden in New Mexico en de Verenigde Staten die op zoek zijn naar een openbaar ambt en met de bedoeling het aanzien van de macht in Amerika te veranderen.

“Ik ben vereerd om tot de 2021-klasse van Emerge New Mexico-vrouwenleiders te behoren die samenwerken om elkaar op te tillen en een rechtvaardige en gelijke samenleving te creëren”, zei mevrouw Jordan. “Ik heb mijn mouwen opgestroopt en ben aan de slag gegaan bij PRESS en nu wil ik mijn energie en passie naar een hoger niveau tillen. Emerge New Mexico zal me hierbij helpen.”

NA 20 JAAR IN DE LUCHTMACHT VAN DE VERENIGDE STATEN, WAAR ZIJ COMBAT DUTY ZAAG, MS. JORDANI HEEFT HAAR NATUURLIJKE HUMANITAIRE VAARDIGHEDEN EN VUUR VOOR SOCIALE RECHTVAARDIGHEID EN GECREERDE PERS. HAAR FOCUS IS OP RACIALE GELIJKHEID EN HAAR INSPIRATIE VOOR GRASS WORTEL ORGANISEREN EN ACTIVITEITEN IS HAAR FAVORIETE UITDRUKKING: “WE ZULLEN DRUKKEN OP.”

MEVR. JORDAN IS EEN ENERGIZED LUIDSPREKER EN COMMUNAUTAIRE ORGANISATOR EN IS AANGEBODEN IN VEEL NIEUWS- EN TELEVISIEPROGRAMMA’S, WAARONDER: DOCUMENTAIRE AMERIKA 2020, NIET NORMAAL; ALBUQUERQUE TIJDSCHRIFT; RIO RANCHO-WAARNEMER; KUMN; DAGELIJKSE LOBO; NIEUW MEXICO PBS; SANTA FE NIEUWE MEXICAANSE; EN PLEK OP NIEUW MEXICO. ZE IS MOGELIJK GEZIEN OP KRQE 13 ALBUQUERQUE, KOAT, NEWS BREAK EN DE SANTA FE REPORTER.

OVER PERS

PERS NEW MEXICO ZET ZICH IN OM SYSTEMISCH RACISME TE ONDOEN DOOR CULTURELE VERANDERINGSLEIDERS TE CREREN DIE IN POSITIES WORDEN GEPLAATST OM OPZETTENDE EN TRANSFORMATIONELE VERANDERING TE CREREN. WE WILLEN ANDEREN HELPEN ERKENNEN DAT WE ALLEMAAL POORTHOUDERS ZIJN EN EEN KATALYSATOR MOETEN ZIJN VOOR EFFECTIEVE VERANDERING, TERWIJL ONS ZELF VERANTWOORDELIJK HOUDT MET EEN VEILIGE RUIMTE OM SAMEN TE COMMUNICEREN EN TE STRIJDEREN. WIJ ZULLEN OP DE VOORLIJNEN STAAN OM RACISME TE ONTMOETEN EN ONZE GEMEENSCHAP OP WELKE WIJZE KAN ONDERSTEUNEN. PERSNEWMEXICO.COM

OVER EMERGE NEW MEXICO

EMERGE NEW MEXICO IS EEN AAN DE STAAT GELIEERDE STAAT VAN EMERGE, DIE SINDS 2002 MEER DAN 4.000 VROUWEN HEEFT OPLEIDING VOOR KANTOOR. EMERGE ALUMNAE IN HET HELE LAND HEBBEN MEER DAN 1.000 VERKIEZINGEN GEWONNEN EN HEBBEN EEN BUREAU OP ELK NIVEAU VAN DE OVERHEID.

-MEER-

ER ZIJN MOMENTEEL OPGEKOMEN GELIEERDE PARTIJEN IN 26 STATEN — ALABAMA, ARIZONA, ARKANSAS, CALIFORNI, COLORADO, CONNECTICUT, GEORGIA, IOWA, KENTUCKY, LOUISIANA, MAINE, MARYLAND, MASSACHUSETTS, MICHIGAN JEYYO, NEW YORK, NEW YORK, NEW YORK PENNSYLVANIA, ZUID-CAROLINA, TENNESSEE, VERMONT, VIRGINIA, WASHINGTON EN WISCONSIN MET PLANNEN OM BINNENKORT UIT TE BREIDEN. VROUWEN DIE AFSTUDEREN VAN HET TRAININGSPROGRAMMA VAN EMERGE NEW MEXICO WORDEN AANGESLOTEN OP ZOWEL HET STAATSNETWERK VAN EMERGE NEW MEXICO ALUMNAE, ALS HET NATIONALE NETWERK VAN EMERGE ALUMNAE IN HET HELE LAND. EMERGENEWMEXICO.COM

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular