HomeinvesterenFinesse Your Fear Academy gelanceerd om de economische kansen in gekleurde gemeenschappen...

Finesse Your Fear Academy gelanceerd om de economische kansen in gekleurde gemeenschappen te vergroten

Finesse Your Fear Ondernemerschap Academy studenten zullen ervaren een robuuste 12-weekse online curriculum ontworpen om hen uit te rusten met de kennis en middelen om te beginnen en het runnen van een winstgevend bedrijf.

Een vermogenscoach en succesvolle ondernemers hebben een nieuw initiatief gelanceerd om vrouwelijke ondernemers uit minderheidsgroepen te helpen winstgevende bedrijven op te bouwen. Latesha Isbell Howard’s ‘Finesse Your Fear Entrepreneurship Academy’ is nu open voor inschrijving.

Kijk voor meer informatie op www.finesseyourfear.com

Het valt niet te ontkennen dat er tussen minderheden en blanken in de V.S. aanzienlijke verschillen in rijkdom en kansen bestaan.

In een poging om de economische kansen in gekleurde gemeenschappen uit te breiden, lanceert Latesha Isbell Howard de campagne “1K tot $100K”. Het doel van dit initiatief is 1.000 vrouwelijke ondernemers uit minderheidsgroepen te helpen de grens van 100.000 dollar omzet te overschrijden. Om de verwezenlijking van dit doel te versnellen, kondigt haar bedrijf, Savvy Diva Enterprises, met trots de lancering aan van de Finesse Your Fear Entrepreneurship Academy.

Finesse Your Fear Ondernemerschap Academy studenten zullen ervaren een robuuste 12-weekse online curriculum ontworpen om hen uit te rusten met de kennis en middelen om te beginnen en het runnen van een winstgevend bedrijf. Latesha werkt samen met experts uit de sector om inhoud van hoge kwaliteit te leveren over een verscheidenheid aan onderwerpen die van cruciaal belang zijn voor zakelijk succes.

Entrepreneurial Mindset gast presentatoren: LaTunja Caster PhD en Tommi Billingsley
LaTunja Caster, Ph. D. (liefkozend “Dr. Everything” genoemd) is de eigenaar van Next Level Consulting Group, en de oprichter van het W. E. One Project, een non-profit organisatie. Zij biedt ondersteuning en middelen bij de ontwikkeling van mensen, gezinnen en gemeenschappen. Latunja is de mede-oprichtster van The Purpose Program en The Southern Network Girls, LLC. dat een veilige zone is voor vrouwelijke ondernemers om doel, kracht en winst te ontwikkelen.

Tommi Billingsley is een moeder en een gemeenschapsopbouwer met een passie en drive om vrouwen en gemeenschappen van kleur te helpen zich gesterkt te voelen en in staat om hun meest ambitieuze dromen te bereiken. Zij is eigenaar van twee succesvolle merken, Flygirlshhh (een t-shirt lijn) en The Fearless Queens (een bedrijf dat vrouwen mondiger maakt).

Juridische bescherming voor uw bedrijf gast presentator: Dana Blue Esq.
Advocaat Dana Blue heeft als missie het bedrijfsleven van minderheden te versterken door ondernemers de middelen in handen te geven om hun bedrijf wettelijk te beschermen door middel van gedeponeerde handelsmerken. Dana Blue Law richt zich op het vereffenen en beschermen van namen, logo’s en slogans die u gebruikt (of van plan bent te gebruiken) om reclame te maken voor uw producten en diensten en deze te verkopen.


Bookkeeping & Taxes gast presentator: Jean Toney
Jean Toney is accountant, eigenaar van een klein bedrijf en medeoprichter van twee non-profits. Zij is getalenteerd in één ding: het opzetten van strategieën die uw visie naar een hoger niveau tillen! Haar bedrijf, JT Financial Services, biedt diensten aan op het gebied van boekhouding, belastingvoorbereiding, hypotheken en kredietherstel.

Technologie, Systemen, & Automatisering gast presentator: Renee Simpson
Renee Simpson, systeem- en automatiseringsverslaafde en zelfbenoemde Savvy Gal, helpt vrouwelijke ondernemers bij het opstarten, beheren en opschalen van hun bedrijf door systemen en automatisering te implementeren.

Human Resources gast presentator: Joy Pittman
Joy Pittman is een Human Resources Strategist en Thought Leader die werkt aan het dichten van de raciale welvaartskloof voor zwarte bedrijfseigenaren en de mensen die zij in dienst hebben. Joy wordt liefkozend de “Olivia Pope van HR” genoemd en zet haar jarenlange ervaring in human resources management in om startende en kleine bedrijven van zwarte vrouwen te ondersteunen bij het inhuren, opbouwen en ontwikkelen van hun teams.

Government Contracting & Grants gast presentator: LaShonda Bracey
LaShonda Bracey is een serieondernemer, auteur, veelgevraagd trainingsgoeroe en creatieve visionair. Zij is de CEO & President van Health-Works en ASAP Training en Cursusontwikkeling. Deze inspirerende ondernemer timmert aan de weg in de wereld van overheidsopleiding en -advies.

e-Commerce gast presentator: Stacey Quinn
Stacey Quinn is de CEO van Bossy Glamworks, LLC, een online dameskledingboetiek, waar ze zich inzet voor het aanbieden van een breed scala aan stijlvolle en unieke kledingstukken en accessoires voor modieuze ondernemende vrouwen. Stacey heeft haar bedrijf opgeschaald naar een omzet van bijna een kwart miljoen dollar tot nu toe in 2021.

Non-profits gast presentator: Tykeysha Boone MPH, CNC
Tykeysha “Ty” Boone dient haar gemeenschap als een gepubliceerde auteur, spreker, vrijwilliger SCORE Mentor, programma’s en ontwikkeling strateeg en capacity cultivator. Ty heeft meer dan 20 jaar ervaring in academisch en klinisch onderzoek, planning van gemeenschapsprogramma’s en beheer en ontwikkeling van non-profitorganisaties.

Marketing gast presentator: Tiffany Huddleston
Tiffany Huddleston is een meester in marketing; ze verbindt bedrijven met nieuwe prospects via digitale advertenties en zet leads om in kopende klanten via geautomatiseerde funnels. Als Director of Marketing bij Strike 3 Marketing zet ze haar veertien jaar ervaring in digitale marketing en marketing automation technologieën in om haar klanten te helpen meer verkeer en conversies te genereren.

Branding & Public Relations (zitting 1) en Netwerken & Sponsoring (zitting 2) gast presentator: Shadonna “Mo” McPhaul
CEO ShaDonna McPhaul, ook bekend als ‘Mo’, is een gevechtsveteraan met 20 jaar trouwe dienst bij de Amerikaanse luchtmacht. Ze voegde haar medeleven en ondernemersgeest samen en richtte Mo’s Heroes Inc. (een non-profit organisatie gewijd aan het helpen van veteranen) en The Mo You Know Marketing en Media Consulting Services.

Latesha zal de overige sessies faciliteren: Het creëren van een Business Plan, het opzetten van uw bedrijf, de financiering van uw bedrijf, extra inkomstenstromen, en persoonlijk krediet. Het uiteindelijke doel van de Finesse Your Fear Entrepreneurship Academy is om studenten in staat te stellen vol vertrouwen het ondernemerschap in te gaan, gewapend met de kennis en een blauwdruk om een winstgevend bedrijf op te bouwen.

Als CEO van Savvy Diva Enterprises biedt Latesha consultancydiensten aan waarbij ze de huidige bedrijfsactiviteiten van haar klanten beoordeelt om hen te helpen een actieplan te ontwikkelen om de winstgevendheid en financierbaarheid te verhogen.

Als onderdeel van het proces krijgen cliënten inzicht in de wijze waarop kredietverstrekkers en kredietverleners tegen het bedrijf aankijken, zodat zij hun plan voor een succesvolle financiering kunnen ontwikkelen. Het doel is ervoor te zorgen dat cliënten hun bedrijf op een geloofwaardige manier opzetten, snel een positief zakelijk kredietprofiel en een positieve score opbouwen, zonder persoonlijke borgstelling leveranciers-, winkel-, wagenpark- en kaskrediet op hun bedrijfsnaam krijgen, en beter ‘kredietwaardig’ worden door hun zakelijke krediet naar behoren op te bouwen.

Een woordvoerder zei: “Het runnen van een klein bedrijf is zowel lonend als uitdagend. Savvy Diva Enterprises is er om u in staat te stellen te doen waar u het beste in bent. Wij bieden u op maat gemaakte zakelijke oplossingen en de middelen die u nodig hebt om u te helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

Latesha is ook een overlevende van borstkanker stadium 3 die ook spreekt over haar reis om kanker te overwinnen met een boodschap van geloof en de kracht van positief denken.

Aanbevolen Links:
1. www.finesseyourfear.com
2. https://thesavvydiva.com

Lees meer: https://prnews.press/2021/11/02/finesse-your-fear-academy-launched/

Luister naar deze PR: https://www.spreaker.com/user/15125222/finesse-your-fear-academy

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular