HomebedrijfLCBO lanceert "Spirit of Inclusion"-initiatief ter bevordering van een billijke vertegenwoordiging in...

LCBO lanceert “Spirit of Inclusion”-initiatief ter bevordering van een billijke vertegenwoordiging in de drankindustrie

Als onderdeel van de LCBO’s Geest van Duurzaamheid heeft de LCBO vandaag haar nieuwe Initiatief “Geest van Inclusie, een programma dat bedoeld is om meer kansen te creëren voor diverse vrouwen om toe te treden tot de drankalcoholindustrie, daarin vooruit te komen en daarin te gedijen. Samen met onze partners zal het programma studiebeurzen en beurzen financieren, mentorrelaties vergemakkelijken en betaalde stageplaatsen aanwijzen voor studenten die zijn ingeschreven in Niagara College’s drank alcohol programma’s. Het zal ook een positie voor een onderzoekswetenschapper creëren bij Brock Universiteit gericht op het begrijpen van de barrières waarmee diverse vrouwen te maken krijgen op het gebied van wijn maken, brouwen en distilleren.

Als onderdeel van het Spirit of Inclusion-initiatief heeft LCBO samengewerkt met illustrator Rachel Joanis uit Toronto om een collectie illustraties te ontwerpen. Rachels werk richt zich op vrouwen en het promoten van verschillende etniciteiten en lichaamstypen, om inclusiviteit te bevorderen en gelijke vertegenwoordiging te stimuleren. Haar ontwerpen zullen verschijnen op LCBO.com en op de officiële sociale mediakanalen van LCBO. (CNW Groep/LCBO)

“Het is onze verantwoordelijkheid om onze invloed en middelen aan te wenden om de diverse vertegenwoordigingen en de inclusie binnen de drankindustrie te bevorderen,” aldus George Soleas, President & CEO, LCBO. Het “Spirit of Inclusion”-initiatief is een holistische langetermijnverbintenis om diverse vrouwen te steunen die een loopbaan willen beginnen of uitbouwen op het gebied van wijn maken, brouwen en distilleren. Het succes ervan berust op de kracht van onze ongelooflijke gemeenschap en handelspartners, en ik ben enthousiast over de impact die we samen zullen bereiken”.

Het “Spirit of Inclusion”-initiatief heeft de steun gekregen van Charton Hobbs Moët Hennessy, DIAGEO en Labatt Breweries of Canada, die onze visie om de diversiteit in de sector te vergroten, steunen.

“Wij zijn verheugd met LCBO samen te werken aan hun Spirit of Inclusion-initiatief, dat gericht is op meer diversiteit in de drankalcoholindustrie”, aldus Lynn Wells, Interim President en Provost en Vice-President, Academic van Brock University. “De oprichting van de Spirit of Inclusion Research Scholar and Mobility Bursaries aan Brock University zal de Goodman School of Business in staat stellen om ons engagement voor het verbeteren van diversiteit en het uitbreiden van kansen voor vrouwen met diverse achtergronden verder te zetten.”

“Wij danken de LCBO voor hun gulle gift, die het voor veel ondervertegenwoordigde studenten in onze drankprogramma’s mogelijk zal maken hun dromen te verwezenlijken,” besluit Marc Nantel, Vice President of Research and External Relations van het Niagara College. “De LCBO’s Spirit of Inclusion Initiative Bursary toont hun engagement aan om diversiteit en inclusie te bevorderen, en tegelijkertijd het succes van studenten te ondersteunen. Beide zijn kernwaarden in het hart van het Niagara College.”

Als onderdeel van het initiatief zal de LCBO ook samenwerken met de Canadese Vrouwenstichting en met Vinequity, een groep die is opgericht om te zorgen voor een billijke behandeling en middelen te verschaffen voor BIPOC-Canadezen die in de wijnsector werkzaam zijn, om het initiatief te ondersteunen en verder te ontwikkelen.

Het “Spirit of Inclusion”-initiatief staat open voor Canadezen die zichzelf identificeren als vrouwen met een achtergrond die momenteel ondervertegenwoordigd is in de alcoholindustrie en die financiële steun nodig hebben om hun opleiding af te ronden. Voor meer informatie over het “Spirit of Inclusion”-initiatief en de aangeboden beurzen, studiebeurzen en mentorshipmogelijkheden, ga naar www.LCBO.com/SpiritofInclusionInitiative.

Bron van het artikel: https://www.newswire.ca/news-releases/lcbo-launches-spirit-of-inclusion-initiative-to-advance-equitable-representation-in-the-beverage-alcohol-industry-872859359.html

Lees meer: https://prnews.press/2021/10/26/lcbo-launches-spirit-of-inclusion-initiative-to-advance-equitable-representation-in-the-beverage-alcohol-industry/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular