Homeauto'sForesight voltooit technologische roadshow in VS, rondreis langs 19 toonaangevende voertuigfabrikanten en...

Foresight voltooit technologische roadshow in VS, rondreis langs 19 toonaangevende voertuigfabrikanten en Tier 1-leveranciers

Foresight Autonomous Holdings Ltd., een innovator op het gebied van automotive vision-systemen (Nasdaq en TASE: FRSX), kondigde vandaag aan dat het bedrijf vorige week met succes een twee weken durende reeks technologische demonstraties heeft afgerond in de VS voor 19 Amerikaanse en wereldwijde top autofabrikanten, Tier One leveranciers en ontwikkelaars van autonome systemen.

De demonstraties wekten grote belangstelling van veel deelnemende bedrijven die geïnteresseerd waren in POC-projecten om de technologie verder te evalueren voor een mogelijke verbetering van bestaande geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS). Foresight presenteerde de laatste technologische ontwikkelingen voor zijn unieke software-oplossing voor automatische kalibratie, die geschikt is voor zowel stereocamera’s voor zichtbaar licht als thermische infraroodcamera’s, en zijn vermogen om 3D-informatie te genereren, hetzij door stereocamera’s van elkaar te scheiden, hetzij door een stereosysteem te creëren uit bestaande monocamera’s.

De huidige reeks technologische demonstraties werd uitgevoerd in de regio Silicon Valley en in Detroit, in samenwerking met Teledyne FLIR, een wereldwijd toonaangevend industrieel technologiebedrijf dat zich richt op intelligente detectieoplossingen. De technologische roadshows van Foresight bieden potentiële klanten de kans om de unieke oplossingen van het bedrijf uit de eerste hand te ervaren.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen in de zin van de “safe harbor”-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 en andere federale effectenwetten. Woorden als “verwacht”, “voorziet”, “heeft het voornemen”, “is van plan”, “gelooft”, “streeft ernaar”, “schat” en soortgelijke uitdrukkingen of variaties van dergelijke woorden zijn bedoeld om op de toekomst gerichte verklaringen aan te duiden. Foresight maakt in dit persbericht bijvoorbeeld gebruik van toekomstgerichte verklaringen wanneer het bespreekt dat de demonstraties grote belangstelling hebben gewekt van veel deelnemende bedrijven die geïnteresseerd zijn in het aangaan van POC-projecten om de technologie verder te evalueren voor een mogelijke verbetering van bestaande ADAS. Omdat dergelijke verklaringen betrekking hebben op toekomstige gebeurtenissen en gebaseerd zijn op de huidige verwachtingen van Foresight, zijn zij onderhevig aan diverse risico’s en onzekerheden, en kunnen de werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen van Foresight wezenlijk verschillen van die welke zijn beschreven in of worden geïmpliceerd door de verklaringen in dit persbericht.

De in dit persbericht opgenomen of gesuggereerde toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan andere risico’s en onzekerheden, met inbegrip van die welke worden besproken onder de titel “Risicofactoren” in Foresight’s jaarverslag op Form 20-F dat op 30 maart 2021 bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”) is gedeponeerd, en in alle latere deponeringen bij de SEC. Tenzij anders vereist door de wet, neemt Foresight geen verplichting op zich om publiekelijk herzieningen bekend te maken van deze toekomstgerichte verklaringen om gebeurtenissen of omstandigheden na de datum hiervan weer te geven of om het optreden van onverwachte gebeurtenissen weer te geven. Verwijzingen en links naar websites worden verstrekt voor het gemak, en de informatie op dergelijke websites is niet door middel van verwijzing opgenomen in dit persbericht. Foresight is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.


Over Foresight

Foresight Autonomous Holdings Ltd. (Nasdaq en TASE: FRSX) is een technologiebedrijf dat slimme multispectrale vision softwareoplossingen en cellulaire toepassingen ontwikkelt. Via de volledige dochterondernemingen van de Vennootschap, Foresight Automotive Ltd. en Eye-Net Mobile Ltd., ontwikkelt Foresight zowel “in-line-of-sight” visionsystemen als “beyond-line-of-sight” oplossingen voor ongevallenpreventie. De vision-oplossingen van Foresight omvatten modules voor automatische kalibratie, sensorfusie en dichte 3D-puntenwolken die kunnen worden toegepast op diverse markten, zoals de auto-industrie, defensie, autonome voertuigen en zware industriële apparatuur. Eye-Net Mobile’s suite van cellulaire oplossingen biedt real-time waarschuwingen vóór aanrijdingen om de verkeersveiligheid en het situationeel bewustzijn voor alle weggebruikers in de stedelijke mobiliteitsomgeving te verbeteren door gebruik te maken van geavanceerde AI-technologie en geavanceerde analyses. Ga voor meer informatie over Foresight en zijn volledige dochteronderneming, Foresight Automotive, naar www.foresightauto.com, volg @ForesightAuto1 op Twitter, of word lid van Foresight Automotive op LinkedIn.

CONTACTGEGEVENS

Investeerdersrelaties Contact:

Miri Segal-Scharia, CEO, MS-IR LLC

+1 917-607-8654

msegal@ms-ir.com

Bron:
1. https://www.foresightauto.com/
2. https://www.thenewswire.com/press-releases/1LaPFjxmQ-foresight-completes-technological-us-roadshow-touring-19-leading-vehicle-manufacturers-and-tier-one-suppliers.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular