HomebankenBDC uitgeroepen tot beste in digitaal bankieren voor het MKB bij de...

BDC uitgeroepen tot beste in digitaal bankieren voor het MKB bij de World’s Best Digital Bank Awards

BDC, de bank voor Canadese ondernemers, is door Global Finance erkend als Best in MKB Digital Banking in Noord-Amerika voor de 2021 World’s Best Digital Corporate/Institutional Bank Awards.

BDC ondersteunt meer dan 72.000 bedrijfseigenaren in heel Canada. In een wereld die steeds digitaler wordt, is BDC enkele jaren geleden begonnen met haar digitale transformatie om het voor ondernemers gemakkelijker te maken zaken te doen met de Bank en daar te zijn waar zij zijn. Dankzij deze vroege investeringen kon BDC snel nieuwe technologieën lanceren die waren aangepast aan de huidige behoeften van ondernemers. Deze investeringen omvatten een bekroonde Express-lening app, een geautomatiseerde online leningsaanvraag tot $ 100.000 en meer recentelijk de allereerste klantgerichte app, BDC Mobile.

BDC, de bank voor Canadese ondernemers, is door Global Finance erkend als Best in MKB Digital Banking in Noord-Amerika voor de 2021 World’s Best Digital Corporate/Institutional Bank Awards.

BDC ondersteunt meer dan 72.000 bedrijfseigenaren in heel Canada. In een wereld die steeds digitaler wordt, is BDC enkele jaren geleden begonnen met haar digitale transformatie om het voor ondernemers gemakkelijker te maken zaken te doen met de Bank en daar te zijn waar zij zijn. Dankzij deze vroege investeringen kon BDC snel nieuwe technologieën lanceren die waren aangepast aan de huidige behoeften van ondernemers. Deze investeringen omvatten een bekroonde Express-lening app, een geautomatiseerde online leningsaanvraag tot $ 100.000 en meer recentelijk de allereerste klantgerichte app, BDC Mobile.

“We zijn verheugd om voor dit werk erkend te worden met een World’s Best Digital Bank Award. ” aldus Stephane Bilodeau, Chief Information Officer, BDC. “Het is onze taak om mee te bewegen met de snelheid van ondernemers. We hebben hard gewerkt om nieuwe digitale oplossingen te creëren die niet alleen handig zijn, maar die ondernemers ook helpen om toegang te krijgen tot onze producten en diensten en tegelijkertijd sneller kansen te verzilveren. ”

BDC Mobile, BDC’s nieuwste tool, werd in maart 2021 gelanceerd. Met de app kunnen ondernemers vanaf hun mobiele apparaat toegang krijgen tot op maat gesneden inzichten en advies om hen te helpen beter geïnformeerde beslissingen over hun bedrijf te nemen.

Het helpt hen ook hun bedrijfsdoelstellingen te bepalen, te volgen en te meten. Negentig procent (90%) van de gebruikers zegt tevreden te zijn over de app. BDC Mobile wordt voortdurend verbeterd om meer gepersonaliseerde en aantrekkelijke functies voor de gebruikers te bieden.

“De pandemie heeft een ongekende innovatiegolf in digitaal bankieren aangewakkerd. Zakenbanken werden gedwongen creatief te worden om de activiteiten van het MKB te stimuleren,” aldus Joseph Giarraputo, uitgever en redactioneel directeur van Global Finance.

“BDC ging de uitdaging aan, automatiseerde verschillende processen en rolde baanbrekende producten uit. Hun reactievermogen en vindingrijkheid is de reden waarom BDC wordt geëerd als Global Finance’s Best SME Digital Banking in Noord-Amerika. ”

De winnaars werden gekozen door de redactie van Global Finance, waarbij de eerste beoordeling van alle inzendingen werd uitgevoerd door een jury van wereldklasse van Infosys, een wereldleider op het gebied van consulting, technologie en outsourcing. De gunningscriteria waren vooral gericht op de digitale instrumenten waarover ondernemers beschikken om de financiële gezondheid van hun bedrijf te beheren.

Over BDC

BDC is de bank voor Canadese ondernemers. Het biedt toegang tot financiering en adviesdiensten om Canadese bedrijven te helpen groeien en slagen. Haar investeringstak, BDC Capital, biedt een breed scala aan risicokapitaaloplossingen.

Al meer dan 75 jaar is het enige doel van BDC om ondernemers in alle sectoren en in alle groeifasen te ondersteunen. Voor meer informatie en om meer dan 1.000 gratis tools, artikelen en ondernemersverhalen te raadplegen, ga naar bdc. ca.

Voor nadere informatie: BDC Mediarelaties, mediainfo@bdc.ca

Aanbevolen links: https://www.bdc.ca/

Lees meer: https://prnews.press/2021/10/14/bdc-named-best-in-sme-digital-banking-in-the-worlds-best-digital-bank-awards

Bron van het artikel: https://www.newswire.ca/news-releases/bdc-named-best-in-sme-digital-banking-in-the-world-s-best-digital-bank-awards-818163898.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular