HomeBusinessKnown Wisdom voorziet in alle IT-behoeften die nodig zijn om uw milieu-Non-Profit...

Known Wisdom voorziet in alle IT-behoeften die nodig zijn om uw milieu-Non-Profit uit te breiden

New York 09 dec. 2021 – Known Wisdom heeft alles in huis om milieugerichte non-profits te helpen hun klantenbestand uit te breiden, donateurs aan te trekken, nieuwe projecten te implementeren en hun gegevens veilig te houden.

Het team van deskundigen van Known Wisdom omschrijft zichzelf als professionals die om het milieu geven. Veel non-profits stuiten op struikelblokken in de IT, Known Wisdom helpt haar klanten deze problemen te overwinnen en hun bedrijf uit te breiden.

De eerste stap om te profiteren van de IT-vaardigheden van Known Wisdom begint met een gratis consult waarin de cliënt zijn behoeften uiteenzet. Vier hoekstenen van het runnen van een effectieve non-profit die met IT kunnen worden verbeterd, worden tijdens het consult onder de loep genomen: samenwerking, rapportage, blootstelling en beveiliging.

De kern van een succesvolle organisatie is het vermogen van haar teamleden om samen te werken. Known Wisdom heeft een reeks gratis IT-tools die haar klanten helpen hun samenwerking te stroomlijnen, hun output te verbeteren en kosten te besparen.

Verslaglegging van gegevens toont aan wat een non-profit organisatie heeft bereikt; het gebruik van IT op dit gebied kan de efficiëntie en nauwkeurigheid van de verslaglegging helpen verbeteren. Bekende wijsheid kan ook in de boekhouding van een non-profit stappen door boekhoudsoftware te implementeren.

Het internet heeft voor non-profits de deur geopend naar een potentieel onbeperkt donateurs- en klantenbestand, maar de deur blijft op slot zonder de juiste IT-vaardigheden. Known Wisdom opent de deur voor haar klanten met deskundig inzicht in hoe een non-profit haar online zichtbaarheid kan verbeteren.

Meer online activiteit kan gepaard gaan met een grotere blootstelling aan potentiële online bedreigingen. Known Wisdom helpt haar klanten online veilig te blijven door organisaties te beschermen tegen het almaar groeiende aantal online bedreigingen. Dit niveau van beveiliging maakt de non-profit veiliger en dus aantrekkelijker voor donateurs.

De softwareondersteuningvan Known Wisdom houdt niet op bij beveiliging; zij bieden hun klanten ook cruciale back-upservices die voorkomen dat kritische gegevens verloren gaan in geval van een systeemstoring. Voorts behoren ook upgrades van websites en systeemonderhoud tot het takenpakket van de Bekende Wijsheid.

Klanten kunnen rekenen op Known Wisdom voor ondersteuning bij nieuwe projecten. Known Wisdom begeleidt klanten bij hun projecten, vanaf het eerste idee tot de uitvoering ervan.

Voor nieuwe projecten is vaak documentatie vereist die voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door instanties zoals het Institute of Electrical and Electronics Engineers. Known Wisdom garandeert dat het papierwerk van haar cliënten in orde is. Daarnaast kan Known Wisdom ook marketing- en technische documenten voor klanten produceren.

Iedereen die geïnteresseerd is in de diensten van Known Wisdom kan een gratis consult boeken op hun website knownwisdom.com.

Bron: https://knownwisdom.com/

Lees meer: https://prnews.press/2021/12/09/known-wisdom-provides-all-the-it-needs-required-to-expand-your-environmental-non-profit/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular