HomebedrijfWe willen jou! Walmart Canada neemt 12.000 vaste nieuwe medewerkers aan

We willen jou! Walmart Canada neemt 12.000 vaste nieuwe medewerkers aan

Walmart Canada zal in heel Canada 12.000 nieuwe en vaste medewerkers aannemen in een grote aanwervingscampagne voor het drukke vakantieseizoen en om de winkelervaring voor onze klanten eenvoudiger en sneller te maken.

Om deze inspanning van start te laten gaan, organiseert de detailhandelaar op 14 en 15 oktober van 13.00 tot 20.00 uur lokale tijd een speciaal nationaal aanwervingsevenement in winkels en distributie- en vlootcentra in het hele land.

Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest. Tijdens de speciale Nationale Aanwervingsdagen kunnen geïnteresseerden gewoon hun plaatselijke winkel binnenlopen, solliciteren en ter plaatse worden geïnterviewd.

“Bij Walmart willen en maken onze mensen elke dag het verschil voor miljoenen Canadezen”, aldus Horacio Barbeito, president en CEO van Walmart Canada. “Als 27-jarige Walmart-veteraan weet ik uit de eerste hand dat wij ons inzetten om goede banen en kansen te bieden. Ik kijk ernaar uit om nog eens duizenden medewerkers te verwelkomen in de Walmart familie.”

“Dit is de plek waar medewerkers hun potentieel en talenten kunnen ontplooien”, aldus Nabeela Ixtabalan, Executive Vice President, People and Corporate Affairs voor Walmart Canada. “Walmart is een geweldige plek om vertrouwen en een carrière op te bouwen. We zijn op zoek naar mensen in gemeenschappen in heel Canada die willen werken voor een topwerkgever en moedigen alle geïnteresseerden aan om te solliciteren.”

“Het mooie van werken bij Walmart is dat we het merken als je hard werkt”, zegt Devin Harback, een medewerker van Windsor Walmart die onlangs al na twee maanden bij Walmart is bevorderd van Self-Checkout Attendant tot Merchandising Associate. “Ik heb altijd al bij Walmart willen werken omdat we onze klanten en medewerkers respecteren. Walmart biedt ook geweldige voordelen en kortingen voor medewerkers en concurrerende prijzen voor klanten.”

Walmart Canada is een van de grootste werkgevers van Canada, met meer dan 100.000 medewerkers die in gemeenschappen in het hele land werken. Met een groeiend en veranderend bedrijf, zijn de nieuwe vennoten voornamelijk nodig voor de volgende functies:

Omnichannel klantervaring Medewerkers verkoopvloer – artikelen voor online bestellingen verzamelen en deze bestellingen klaarmaken voor afhaling en levering aan onze klanten
Fresh Food Store Associates – werken in de bakkerij, vlees, producten, en zuivel / diepvries, zijn er trots op klanten naar huis te sturen met heerlijke, verse levensmiddelen
Merchandising van winkelmedewerkers – producten op de meest aantrekkelijke, gemakkelijk te vinden manier opslaan en verhandelen, zodat klanten kunnen vinden wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben
Magazijnmedewerkers – orders verzamelen en ontvangen en orders klaarmaken voor verzending naar winkels en klanten in het hele land
Chauffeurs – werk voor een Top Fleet Employer en lever producten veilig en op tijd af, elke keer weer om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen
Walmart geeft om zijn werknemers en biedt een breed scala aan door het bedrijf betaalde voordelen, waaronder uitgebreide gezondheids- en welzijnsvoorzieningen, een winstdelingsregeling met uitgestelde uitkering, prestatiegerelateerde bonussen, een programma voor de aankoop van aandelen en kortingsprogramma’s voor partners, om er maar een paar te noemen.

Medewerkers ontvangen ook een Walmart kortingskaart waarmee ze 10% kunnen besparen op de meeste kruidenierswaren en algemene artikelen die in Walmart-winkels en op Walmart.ca worden verkocht. Om medewerkers te helpen hun carrière te ontwikkelen, biedt Walmart een programma voor vergoeding van collegegeld, aangepaste training en opleidingsmogelijkheden en een werkomgeving waarin mensen zich kunnen ontplooien.

Ga voor meer carrièremogelijkheden naar careers.walmart.ca

Over Walmart Canada
Walmart Canada heeft een keten van meer dan 400 winkels in het hele land, die dagelijks 1,5 miljoen klanten bedienen. Walmart Canada’s vlaggenschip online winkel, Walmart.ca, wordt dagelijks door meer dan 900.000 klanten bezocht. Met meer dan 100.000 medewerkers is Walmart Canada een van de grootste werkgevers van Canada en staat het in de top 10 van meest invloedrijke merken van het land. Walmart Canada werd onlangs erkend als een LinkedIn Top Company of 2021 en werd ook genoemd als een van Canada’s meest populaire merken (gebaseerd op Google-zoekopdrachten). Het uitgebreide filantropieprogramma van Walmart Canada is gericht op het ondersteunen van Canadese gezinnen in nood, en sinds 1994 heeft Walmart Canada meer dan 500 miljoen dollar ingezameld en gedoneerd aan Canadese liefdadigheidsinstellingen. Aanvullende informatie is te vinden op walmartcanada.ca en op de sociale mediapagina’s van Walmart Canada – Facebook, Twitter en Instagram.

Voor nadere informatie: Felicia Fefer, Bedrijfsaangelegenheden, Walmart Canada, Felicia.Fefer@walmart.com

Verwante links: www.walmart.ca
Lees meer: https://prnews.press/2021/10/11/walmart-canada-is-hiring-12000-permanent-new-associates/
Bron van het artikel: https://www.newswire.ca/news-releases/we-want-you-walmart-canada-is-hiring-12-000-permanent-new-associates-881785915.html
Audio-versie van dit PR: https://www.spreaker.com/user/15125222/walmart-canada-is-hiring

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular