HomegezondheidDe Sosa Verzekeringsgroep lanceert een eigen mogelijkheid om oudere volwassenen te helpen...

De Sosa Verzekeringsgroep lanceert een eigen mogelijkheid om oudere volwassenen te helpen bij het maken van belangrijke verzekeringsbeslissingen

De demografie van de Verenigde Staten verandert snel, en steeds meer mensen worden 65 jaar. Met de Baby Boomer generatie die hun oudere jaren beginnen te bereiken, is er een vergrijzende bevolking die toegang tot de middelen nodig heeft die zij nodig hebben om een hoge levenskwaliteit te handhaven, dat is waar gelicentieerde en gecertificeerde Medicare Ziekteplan Verzekeringsmakelaars essentieel zullen zijn. Een paar belangrijke statistieken zijn:

  • Er leven vandaag meer dan 45 miljoen mensen van 65 jaar en ouder in de Verenigde Staten.
  • Tegen 2030 zal het aantal oudere volwassenen naar verwachting met bijna 18 miljoen mensen zijn toegenomen.
  • In 2030 zal een op de vijf Amerikanen ouder zijn dan 65 jaar.

Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze ouder wordende bevolkingsgroep toegang heeft tot de informatie die zij nodig heeft om de juiste beslissingen voor zichzelf en hun familieleden te nemen. Daarom is er een toenemende vraag naar gelicentieerde en gecertificeerde Medicare Zorg Plan Verzekeringsmakelaars die oudere volwassenen kunnen helpen navigeren door deze veranderende omgeving.

Oudere volwassenen moeten belangrijke beslissingen voor zichzelf nemen

Veel oudere volwassenen gaan rond hun 65e met pensioen, wat betekent dat zij misschien geen ziektekostenverzekering meer van hun werkgever krijgen, en zullen moeten overstappen op Medicare. Dit betekent dat zij moeten weten wat gedekt is en wat niet, zodat zij er zeker van kunnen zijn dat zij zichzelf financieel kunnen bedruipen, vooral wanneer hun medische kosten beginnen toe te nemen en te veranderen.

Nu lanceert de Sosa Verzekeringsgroep een eigen opleidings- en inkomensmogelijkheid voor gelicentieerde en gecertificeerde Medicare Zorg Plan Verzekeringsmakelaars. Deze makelaars zullen verantwoordelijk zijn voor het helpen van oudere volwassenen die de leeftijd van 65 jaar bereiken om beslissingen te nemen over hun toekomstige ziektekostenverzekering behoeften. Er zijn tal van voordelen van het worden van een gelicentieerde en gecertificeerde Medicare Health Plan verzekeringsmakelaar via de Sosa Insurance Group.

Een kans om extra geld te verdienen met een levenslang residueel inkomen en zekerheid

Gediplomeerde en gecertificeerde Medicare ziektekostenverzekering makelaars hebben de mogelijkheid om extra inkomen te genereren via de Sosa Verzekeringsgroep. De Sosa Insurance Group is een zeer erkend verzekeringsmakelaarskantoor in New Jersey dat op zoek is naar mensen met dezelfde vaardigheden als veel oudere volwassenen. Er is een mogelijkheid om extra inkomen te verdienen in de vorm van commissies die worden betaald op verkochte verzekeringspolissen.

Dit is ook een geweldige kans om toegang te krijgen tot opleidingsinformatie die door de Sosa Insurance Group wordt verstrekt en die aankomende gelicentieerde en gecertificeerde Medicare Health Plan Insurance makelaars kan helpen meer te leren over wat zij moeten weten om oudere volwassenen voor te lichten over het beleid dat voor hen geschikt is. Daarom is deze kans een kans om niet alleen wat extra geld te verdienen, maar ook iets terug te doen voor de gemeenschap door oudere volwassenen te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen over hun gezondheidszorg.

Training en Leads zijn beschikbaar

De Sosa Insurance Group gaat nog steeds diegenen die zijn geselecteerd als gelicentieerde en gecertificeerde Medicare Health Plan Insurance makelaars voorzien van de informatie die ze nodig hebben om aan de slag te gaan. Dit omvat leads die mensen kunnen bereiken om een verkoop te doen. Bovendien verdienen de verkopers niet alleen een commissie op de verkoop van de polis, maar ook een levenslang resterend inkomen zolang de klant de polis behoudt.

Een van de grootste voordelen van deze positie is dat mensen volledige controle hebben over wanneer ze werken. Ze kunnen werken wanneer ze willen en ontspannen wanneer ze willen. Er zijn ook onderwijsmogelijkheden voor wie zijn vaardigheden wil verbeteren. Dit is een unieke kans die de Sosa Verzekeringsgroep heeft ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een manier om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd iets terug te doen voor de lokale gemeenschap door oudere volwassenen te helpen Medicare beter te begrijpen.

Over de Sosa Verzekeringsgroep

De Sosa Insurance Group is een gerespecteerd verzekeringsmakelaarskantoor gevestigd in New Jersey. De Sosa Insurance Group heeft hard gewerkt om de ontwikkelingen in de sector op de voet te volgen en ervoor te zorgen dat cliënten en vertegenwoordigers toegang hebben tot de meest recente informatie op dit gebied. Neem contact op met de Sosa Verzekeringsgroep voor meer informatie over het programma. Bezoek de website en bekijk de social media pagina’s op Facebook en Instagram of bel 1-800-552-1934 om op de hoogte te blijven van het bedrijf.

Meer informatie:


https://pxlme.me/2Hk89vtN

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular