Homebedrijf925 Zilveren Juwelen blijven uitbreiden met ontwerpen die een stap voorlopen op...

925 Zilveren Juwelen blijven uitbreiden met ontwerpen die een stap voorlopen op de concurrentie

Bangkok, Thailand, Groothandel 925 Zilveren Juwelen breidt snel het aantal groothandel kopers aankopen te doen op haar website dankzij de toonaangevende hoge kwaliteit ontwerpen, lage prijzen, en efficiënte verzendingsproces.

Innovatie is de kern van 925 Zilveren Juwelen, wat wordt weerspiegeld in de constante drang om aan de spits van de huidige sieraden trends te staan. Als gevolg van deze innovatie 925 Zilveren sieraden catalogus dekt alle bases als het gaat om soorten sieraden met inbegrip van kettingen, bengelen oorbellen, hoepel oorbellen, en nog veel meer.

De nieuwste ontwerpen zijn te vinden op de homepage van de site, terwijl de uitgebreide catalogus gemakkelijk toegankelijk wordt gemaakt voor klanten door het vlotte filtersysteem van de site. Het filter maakt gepersonaliseerde zoekopdrachten mogelijk die de behoeften van een klant met slechts een paar klikken kunnen lokaliseren.

Het filtersysteem splitst de juwelen op in 11 verschillende categorieën die dan verder kunnen worden opgesplitst met behulp van filters die het type steen specificeren dat in het voorwerp is verwerkt, de beplating, de afwerking en de prijs.

De ontwerpen worden vervaardigd met hoogwaardig zuiver 925 sterling zilver en echt 14K goud, waarbij gegarandeerd wordt dat er geen giftige stoffen zoals lood, cadmium of nikkel in hun producten aanwezig zijn.

De originele ontwerpen en veilige verzendingsopties hebben 925 Zilveren Juwelen toegelaten om de stroom van klanten naar zijn site van over de hele wereld te doen aanzwellen.

Vanuit de basis in Thailand’s Samut Prakan Provincie, heeft 925 Zilveren Juwelen een wereldwijd bereik, en biedt wereldwijde verzending met tracking via DHL of UPS gratis op bestellingen van meer dan USD 399. Voor kleinere bestellingen kan de site de kosten van verzending schatten door eenvoudig het land en de stad van de klant in te voeren.

Verzending is gegarandeerd binnen 2 dagen na betaling en een trackingnummer maakt het mogelijk alle bestellingen op de voet te volgen op hun reis naar het aangewezen adres.

Verwacht wordt dat de expansie van 925 Zilveren Juwelen een nieuwe impuls zal krijgen door het plan om deel te nemen aan de prestigieuze Hong Kong International Jewelry Show en de Bangkok Gems and Jewelry Fair.

Als een bedrijf dat zijn klantenbestand wereldwijd uitbreidt, heeft 925 Zilveren Juwelen een meertalig klantenserviceteam dat zowel telefonisch bereikbaar is op +66-02-116-0308 als per e-mail op sales@925silverjewelry.com

Iedereen die geïnteresseerd is in het bekijken van 925 Zilveren Juwelen’s uitgebreide collectie van hoogwaardige producten moet www.925silverjewelry.com bezoeken.

Bron: www.925silverjewelry.com

Lees meer: https://prnews.press/2021/11/29/925-silver-jewelry-continues-to-expand-with-designs/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular