HomeBouwconstructieEinstein's Home Services legt uit dat een goed onderhouden airconditioning-eenheid geld bespaart...

Einstein’s Home Services legt uit dat een goed onderhouden airconditioning-eenheid geld bespaart op de zomerrekeningen

Met oplossingen voor airconditioning voor in huis van de professionele technici van Einstein kunnen huiseigenaren hun HVAC-systeem weer in goede staat herstellen, voor meer efficiëntie en lagere totale eigendomskosten.

Phoenix, AZ, 11 juli 2021 – Einstein’s Home Services staat klaar om een ​​hele reeks airconditioningoplossingen voor thuis aan te bieden. Nu het zomer is, hebben huiseigenaren een werkend systeem nodig om hun woningen betrouwbaar af te koelen.

Het is niet alleen een kwestie van comfortabel zijn. Extreem hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor huisdieren, kinderen en ouderen, maar ook voor iedereen met een onderliggende gezondheidstoestand of die niet gewend is aan de brandende zon van Arizona. Helaas kan het ontbreken van airconditioning in de zomer in Arizona een zaak van leven of dood zijn.

Daarom is het zo belangrijk dat huiseigenaren samenwerken met een deskundig airconditioningservicebedrijf wanneer het tijd is voor AC-inspecties, onderhoud en reparaties (of vervanging).

Veelvoorkomende problemen met airconditioning in Phoenix, AZ

Huiseigenaren merken misschien niet meteen dat er een probleem is met hun airconditioningsysteem. Maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt het probleem duidelijker, waardoor een beroep wordt gedaan op AC-professionals.

Voor sommigen kan een stijging van de energierekening in vergelijking met de vorige zomer de eerste aanwijzing zijn dat er iets mis is met de HVAC-installatie. Dat komt omdat als een systeem stoffig en vuil wordt, het veel harder moet werken om een ​​huis op hetzelfde niveau te koelen.

Dit resulteert niet alleen in een onnodig hogere energierekening, het legt ook druk op de AC-componenten, waardoor deze mogelijk eerder defect raakt dan de gebruikelijke productlevenscyclus zou aangeven.

Soms is een van de kamers warm terwijl de rest van het huis comfortabeler is. De thermostaat lijkt de temperatuur mogelijk niet te beïnvloeden volgens de voorkeuren van de eigenaar. Of de huiseigenaar kan ongebruikelijke geluiden horen die uit het apparaat komen. Hete lucht die uit alle ventilatieopeningen stroomt wanneer de AC is ingeschakeld, duidt op een groot probleem dat een professionele inspectie vereist.

Er kunnen problemen zijn met het lekken van koelvloeistof in het systeem, waarbij een technicus het lek moet vinden en repareren en de koelvloeistof op het juiste niveau moet bijvullen.

In sommige gevallen heeft het systeem last van een vuil of verstopt filter, waardoor het ondermaats presteert.

Vaak heeft het probleem te maken met een elektrisch onderdeel, zoals een defecte ventilatormotor. Alleen een inspectie door een goed opgeleide technicus zal de kern van het probleem doorgronden.

Einstein’s Home Services biedt een scala aan airconditioningoplossingen voor thuis

Huiseigenaren kunnen vertrouwen op Einstein’s Home Services om hun airconditioningapparatuur grondig te inspecteren en te onderhouden, en deze service is beschikbaar (en aanbevolen) op jaarbasis om problemen op te vangen wanneer ze nog klein zijn en gemakkelijker op te lossen.

Houd er rekening mee dat technici van Einstein’s Home Services zich richten op centrale airconditioningsystemen. Ze werken niet op AC-eenheden aan de muur.

Voordelen van het installeren van een gloednieuw AC-systeem

Als een technicus van Einstein’s Home Services vaststelt dat de airconditioningapparatuur van een persoon te beschadigd is om te worden gerepareerd, of als het een ouder, minder efficiënt apparaat is, is het meestal logisch om een ​​vervangend systeem aan te schaffen.

Een voordeel is de gemoedsrust die ontstaat als professionals nieuwe apparatuur installeren die onder de garantie valt. Een ander voordeel is dat de huiseigenaar kan verwachten dat de energierekening onmiddellijk zal dalen, aangezien het nieuwe systeem veel energiezuiniger zal zijn.

Een nieuwe opstelling van de airconditioning voor in huis kan zelfs betaalbaarder zijn dan huiseigenaren denken, als er overheids- of industriële kortingen zijn voor het kopen en installeren van gekwalificeerde, milieuvriendelijke systemen.

Als apparatuur minder stroom verbruikt, wil de overheid mensen aanmoedigen om het te gebruiken in plaats van een minder efficiënt model dat meer vervuiling veroorzaakt. Het team van Einstein’s Home Services adviseert u graag over verschillende opties als er een vervangende AC-installatie nodig is. Ze houden de ontwikkelingen in de sector bij, evenals nieuws over subsidies, kortingen of andere financiële prikkels om een ​​nieuw systeem te installeren.

Huiseigenaren en andere geïnteresseerde partijen die professionele airconditioningoplossingen voor thuis nodig hebben, kunnen meer te weten komen door de Einstein’s Home Services-website te bezoeken en door het bedrijf te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular