HomeOnderwijsZeer erkend verzekeringsmakelaarskantoor in New Jersey lanceert exclusieve nieuwe training voor verzekeringsmakelaars,...

Zeer erkend verzekeringsmakelaarskantoor in New Jersey lanceert exclusieve nieuwe training voor verzekeringsmakelaars, mentorschap en sponsoring

De verzekeringssector ondergaat tal van veranderingen, waardoor het de perfecte tijd is voor aspirant-vertegenwoordigers om zich bij het veld aan te sluiten. Nu biedt The Sosa Insurance Group, een zeer erkend en gewaardeerd verzekeringsmakelaarskantoor in New Jersey, gemotiveerde professionals de mogelijkheid om extra commissie-inkomsten te verdienen via verzekeringsdekking. Dit zal een uitgebreide training, mentorschap en sponsoringmogelijkheid zijn die als startplatform kan dienen voor diegenen die een nieuwe carrière willen beginnen.

De mogelijkheid om jarenlang betaald te worden

Er zijn tal van voordelen die aspirant-vertegenwoordigers kunnen genieten met deze functie. Verkoopvertegenwoordigers verdienen een commissie op elke polis die ze verkopen. Naast het verdienen van een commissie op de verkoop van de polis, verdienen ze ook een commissie wanneer de polis wordt verlengd. Bovendien kunnen verkopers beslissen om te werken wanneer ze willen en zoveel als ze willen. Ze kunnen ook levenslang een levenslang residu-inkomen verdienen, zolang de klant een verzekeringnemer blijft. Dit kan zowel een parttime als een fulltime functie zijn.

De Sosa Insurance Group helpt verkoopvertegenwoordigers bij het verkrijgen van licenties in New Jersey

Verkopers moeten een licentie krijgen voordat ze verzekeringspolissen in New Jersey kunnen verkopen. De Sosa Insurance Group geeft alle aanvragers toegang tot de online training met het benodigde materiaal om zich voor te bereiden op het licentie-examen in New Jersey. Bovendien betaalt The Sosa Insurance Group zelfs voor het licentie-examen, waardoor een veelvoorkomende barrière wordt weggenomen die verkopers normaal gesproken alleen moeten overwinnen!

Bovendien zal The Sosa Insurance Group tal van online, klassikale en belangrijkste veldtrainingen bieden om ervoor te zorgen dat verkopers over de tools beschikken die ze nodig hebben om polissen in het grotere NJ-gebied te verkopen. Ervaren professionals zijn altijd beschikbaar om zowel op het werk als in het veld training te geven, nieuwe verkopers te begeleiden bij het genereren van leads, conversies te verdienen en inkomsten te genereren! Online en telefonische ondersteuning is altijd beschikbaar voor degenen die hulp nodig hebben, zodat verkopers er nooit alleen voor staan!

Tal van leads om verkopers te helpen aan de slag te gaan

Door de jaren heen heeft The Sosa Insurance Group gewerkt om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, door nieuwe vertegenwoordigers alles te bieden wat ze nodig hebben om te beginnen. Dit omvat toegang tot het volledige Turnkey Leads en Afspraken Geautomatiseerde platform. Veel mensen vragen zich af hoe ze in de moderne tijd leads kunnen genereren, iets dat The Sosa Insurance Group heeft gedekt. Door verkopers toegang te geven tot dit platform, hebben ze altijd een manier om aan de slag te gaan! Deze leads zijn mensen die al interesse hebben getoond in de producten en diensten van The Sosa Insurance Group, wat betekent dat verkopers gewoon de voordelen van de potentiële polissen moeten uitleggen en aanpassen aan de behoeften van de potentiële klant!

Een speciale bonus is beschikbaar bij The Sosa Insurance Group

Veel mensen hebben nog steeds vragen over hoe het conversieproces werkt. Door het één keer te doen, valt de rest als dominostenen! Daarom biedt The Sosa Insurance Group nu een speciale bonus aan! Voor degenen die zich inschrijven voor het webinar en slagen voor het New Jersey Licensing Exam: de oprichter van The Sosa Insurance Group, George Sosa, zal alle pas afgestudeerden persoonlijk meenemen op hun eerste afspraak! Vervolgens sluit George Sosa de eerste deal voor de nieuwe vertegenwoordiger, waardoor ze de levenslange commissie op die eerste verkoop krijgen! Veel beter dan dat wordt het niet!

Webinar-informatie

Het webinar staat gepland op donderdag 15 juli en dinsdag 20 juli. Er zijn op beide dagen twee webinar-tijden: 10:00 uur en 20:00 uur, EST.

Over de Sosa Insurance Group

De Sosa Insurance Group is een zeer erkend en gewaardeerd verzekeringsmakelaarskantoor in New Jersey. Door de jaren heen heeft The Sosa Insurance Group een sterke reputatie opgebouwd door de behoeften van haar polishouders boven de behoeften van het bedrijf te plaatsen, waardoor de groei van het agentschap in de hele regio werd gestimuleerd. Kom meer te weten over The Sosa Insurance Group door de website te bezoeken en de social media-pagina’s op Facebook, Instagram en LinkedIn te bekijken.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular