HomebedrijfOnlineBusiness.com vermeldt de beste domeinrebrands van 2021

OnlineBusiness.com vermeldt de beste domeinrebrands van 2021

New York, NY – OnlineBusiness.com, een digitale marktplaats voor premiumdomeinen en starterssites, rapporteert over de grootste domeinrebrands van 2021 tot nu toe. Met uitgebreide ervaring in het verleden met betrekking tot domein rebranding, benadrukt OnlineBusiness.com het belang van het selecteren van de juiste domeinnaam voor een succesvolle rebranding marketingstrategie.

Bij het plannen van een rebranding moet men altijd rekening houden met de updates van de website en specifiek de domeinnaam, en bepalen of deze het huidige bedrijfsmodel is ontgroeid of dat deze beperkt is geworden tot het merk. In de meeste gevallen zullen bedrijven besluiten dat het tijd is om hun domein te upgraden als onderdeel van het rebrandingproces.

“Beleggers in domeinnamen en bedrijfsleiders begrijpen dat korte, gedenkwaardige domeinnamen zorgen voor een sterkere marktpositie en grotere geloofwaardigheid op de markt”, zegt Michael Santiago, oprichter van OnlineBusiness.com. “Terwijl de markt zich in een positieve richting beweegt, is dit het perfecte moment voor bedrijven om mogelijkheden voor merkupgrades te verkennen en hun digitale aanwezigheid verder te verbeteren door de beste domeinnaam voor hun bedrijf te verkrijgen.”

Dit zijn de belangrijkste domeinrebrands van 2021 tot nu toe van dit jaar:

Angel.com werd eerder dit jaar door Angel Studios gekocht voor $ 2 miljoen, waarmee het de op een na grootste domeinverkoop van het jaar is. Het werd gekocht om deel uit te maken van het merk Angel Funding, dat nu doorverwijst naar invest.angel.com. Door het aantal letters in een domein te verminderen en er een domein van één woord van te maken, blijft het merk gedenkwaardiger en vergroot het aantoonbaar zijn bereik in de markt. Het domein behouden als AngelStudios.com zou beperkt zijn geweest tot het nieuwe Angel Funding-project en op basis van het prijskaartje begreep Angel Studios het belang van de rebranding van het domein.

Door de aankoop van Recursion.com door Recursion Pharmaceuticals komt OnlineBusiness.com ook op de lijst van topdomeinrebrands van 2021. In een poging om hun merknaam te matchen met hun websitenaam, kocht Recursion Pharmaceuticals het domein voor iets minder dan $ 1 miljoen. Dit is een goed voorbeeld van een domein dat op het juiste moment op de juiste plaats is. En een die past bij de behoeften van een bedrijf dat vooruitstrevend is om het beste matchdomein voor hun bedrijf te verwerven.

De rebranding van TransferWise is een andere opmerkelijke rebranding, aangezien dit bedrijf de beperkende factor van zijn oorspronkelijke domein TransferWise.com begreep. En toen de tijd rijp was, veranderden ze in Wise.com. Ze waren ambitieus genoeg om deze rebranding door te voeren, wetende dat het nodig was om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen, alle beperkende factoren weg te nemen en te weten dat ze hun oorspronkelijke merk ontgroeid waren. Met dit nieuwe domein kunnen ze het bedrijf nu uitbreiden naar andere financiële gebieden en niet alleen worden beperkt tot geldoverdrachten.

Alle drie de bedrijven zagen de waarde in van het hebben van het juiste domein voor hun bedrijf en de vooruitziende blik om hun bedrijfsgroei toekomstbestendig te maken. In een digitale wereld als vandaag is de domeinnaam het pad of iemands ‘visitekaartje’ naar hun publiek en moet deze dus overeenkomen met de merknaam van het bedrijf.
More about veranderen

Voor meer informatie over OnlineBusiness.com, bezoek hun website of leer meer door rechtstreeks contact op te nemen met het team via contact@onlinebusiness.com.

Over OnlineBusiness.com

OnlineBusiness.com is een digitale marktplaats voor premium domeinen en starterssites. Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van hun klanten om de beste domeinnaam te verwerven om de geloofwaardigheid en merkkracht te vergroten. Momenteel vermelden ze meer dan 3.500 domeinnamen met een gecombineerde waardering van meer dan $ 5 miljoen. Ga voor meer informatie naar https://www.onlinebusiness.com.

Contactgegevens

OnlineBusiness.com Media Team

contact@onlinebusiness.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular