HomebedrijfHowling Assistant lanceert in de VS gevestigde projectmanagers en tweetalige virtuele assistentenservice

Howling Assistant lanceert in de VS gevestigde projectmanagers en tweetalige virtuele assistentenservice

Florida, V.S. — De tijd dat kleine en middelgrote bedrijven fulltime beheerders of fulltime marketeers moesten inhuren, is voorbij. Ook is de tijd voorbij dat bedrijven uitsluitend offline een bedrijf kunnen runnen. Wanneer kwaliteitswerk zo belangrijk is – maar dat geldt ook voor de bottom line – is het logisch voor bedrijven om de output van de organisatie te maximaliseren en de financiële output te minimaliseren door een virtuele assistent-service te overwegen.

Howling Assistant is een nieuw bedrijf voor virtuele assistenten en de lancering ervan komt als een oplossing voor de behoeften van zoveel kleine en middelgrote ondernemingen die niet het budget hebben om fulltime beheerders in dienst te nemen, maar ook geen concessies kunnen doen aan kwaliteit of efficiëntie. Hoewel er andere virtuele assistent-programma’s op de markt zijn, is Howling Assistant’s belangrijkste onderscheidende factor van zijn concurrenten dat het in de VS gevestigde projectmanagers biedt, en het biedt tweetalige service in het Spaans en Engels om zijn klanten te helpen verbinding te maken met de Spaanse markt in de VS.

Howling Assistant biedt niet alleen administratieve ondersteuning aan haar klanten, maar fungeert ook als een one-stop-shop voor het MKB. MKB’ers kunnen ervoor kiezen om te profiteren van andere ondersteuningsgebieden, zoals e-mailmarketing, CRM-beheer, leadgeneratie, webontwikkeling en het creëren van sociale media-inhoud naast een groot aantal andere services. Als een bedrijf een fulltime personeelslid of een bureau zou inhuren, zouden deze rollen tussen de $ 2.000 en $ 10.000 of meer per maand kunnen kosten. Een abonnement op Howling Assistant begint bij een bescheiden $ 250 en biedt een aanzienlijke waarde.

“Toen we onze sociale media intern beheerden, ging het erom de pagina’s levend te houden met wekelijkse berichten”, zegt Martin Brady, directeur en klant van Howling Assistant. “Howling Assistant heeft ons nu laten zien hoe effectief communities kunnen zijn voor onze groeiende bedrijf.”

Hoewel het beheer van sociale media slechts één taak is die Howling Assistant voor zijn klanten kan beheren, is de mogelijkheid om het publiek in zowel het Engels als het Spaans te bereiken via zijn tweetalige service een voordeel dat het MKB helpt om met een nog groter publiek in contact te komen.

Voor MKB-bedrijven die het programma overwegen, is het klantenserviceprogramma van Howling Assistant ook de moeite van het bekijken waard. Elke klant krijgt een toegewijde, in de VS gevestigde projectmanager die helpt bij het opstellen van een strategie en ervoor zorgt dat taken effectief en efficiënt worden uitgevoerd. MKB-managers hebben ook 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de klantenservice van Howling Assistant om snel vragen te stellen en antwoorden te krijgen.

De lancering van de tweetalige, in de VS gevestigde projectmanagers en virtuele assistenten van Howling Assistant is hard nodig in een tijd waarin zoveel bedrijven de overstap online maken en in 2020 en 2021 door een heel andere economie moesten navigeren.

Ga voor meer informatie over Howling Assistant of de geleverde diensten naar www.howlingassistant.com.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular