HomebedrijfKCG is terug met Summer Rain, alweer een hiphophit

KCG is terug met Summer Rain, alweer een hiphophit

Wat opvalt aan de kunstenaar is dat hij inspiratie haalt uit verschillende plekken. Tegenwoordig voelt het in het hiphopgenre alsof rappers worden beïnvloed door nieuwe of oude artiesten. Dit is echter niet het geval voor KCG. In deze gloednieuwe track klinkt het alsof hij geïnspireerd is door old school acts als Biggie Smalls, Tupac en Jay-Z. Toch is er ook frisse en eigentijdse energie die doet denken aan Kendrick Lamar en Drake, om maar twee moderne legendes te noemen.

In Summer Rain is de rapflow van KCG authentiek en oprecht, wat tegenwoordig zeldzaam is in de scene. Het is vanaf het begin duidelijk dat dit nummer uit een diepe plek in de artiest komt, en dat betekent dat de luisteraar gemakkelijk verbinding kan maken met de tekst en de onderliggende betekenis.

Er zijn momenten in Summer Rain die aanvoelen als een louterende stroom van bewustzijn. De tekst ‘Ik schreef dit nummer alleen om herinneringen op te halen’ klinkt bijvoorbeeld nuchter, direct en eerlijk. Deze verteltechniek is een artistieke benadering waar iconische beat poets en auteurs bekend om staan. Dit zijn onder meer Jack Kerouac, Allen Ginsberg en William S. Burroughs. KCG herinnert zich deze innovatieve en baanbrekende schrijvers omdat hij een vergelijkbare authenticiteit en toewijding heeft om een ​​verhaal te vertellen en contact te maken met zijn luisteraars.

De productie-esthetiek in Summer Rain is warm en soepel, maar er is ook een eigentijdse sfeer die het fris en in het moment houdt. De mix balanceert ook de zang met de instrumentale achtergrond, waardoor KCG door de compositie kan schijnen. Dit is het soort detail dat artiesten als KCG onderscheidt van de rest en het verschil laat zien tussen professionele doorgewinterde artiesten en amateurs op het toneel.

Bovendien blazen de uitvoeringen van KCG de boeiende teksten nieuw leven in, en het is gemakkelijk om de genuanceerde en gedetailleerde teksten in de track te begrijpen. Zijn voordracht heeft een vloeiend ritme dat aanstekelijk is en je zult merken dat je de vocale melodie voor jezelf neuriet lang nadat Summer Rain is afgelopen.

Fans van old-school hiphop en moderne rap zullen zowel genieten van Summer Rain als van de kenmerkende aanpak en stijl van KCG.

Mis deze spannende nieuwe release van KCG niet. Bekijk Summer Rain op jouw favoriete online platform via onderstaande link!

https://kcg.hearnow.com/summer-rain

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular