Homeauto'sForesight voltooit technologische Amerikaanse roadshow, tourt door 19 toonaangevende voertuigfabrikanten en eersteklas...

Foresight voltooit technologische Amerikaanse roadshow, tourt door 19 toonaangevende voertuigfabrikanten en eersteklas leveranciers

Foresight Autonomous Holdings Ltd., een innovator in automotive vision-systemen (Nasdaq en TASE: FRSX), heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf vorige week met succes een twee weken durende reeks technologische demonstraties in de VS heeft afgerond voor 19 Amerikaanse en wereldwijde autofabrikanten, Tier Een leverancier en autonome systeemontwikkelaars.

De demonstraties wekten grote belangstelling van veel deelnemende bedrijven die geïnteresseerd waren in deelname aan POC-projecten om de technologie verder te evalueren voor mogelijke verbetering van bestaande geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS). Foresight presenteerde de nieuwste technologische ontwikkelingen voor zijn unieke softwareoplossing voor automatische kalibratie, geschikt voor zowel stereo zichtbaar licht als thermische infraroodcamera’s, en zijn vermogen om 3D-informatie te genereren, hetzij door stereocamera’s te scheiden of door een stereosysteem te creëren van bestaande monocamera’s .

De huidige reeks technologische demonstraties werd uitgevoerd in de regio van Silicon Valley en in Detroit, in samenwerking met Teledyne FLIR, een toonaangevend industrieel technologiebedrijf dat zich richt op intelligente detectieoplossingen. De technologische roadshows van Foresight bieden potentiële klanten de kans om de unieke oplossingen van het bedrijf uit de eerste hand te ervaren.

Toekomstgerichte verklaringen 

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de “veilige haven”-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 en andere federale effectenwetten. Woorden als ‘verwacht’, ‘anticipeert’, ‘is van plan’, ‘plant’, ‘gelooft’, ‘zoekt’, ‘schat’ en soortgelijke uitdrukkingen of variaties van dergelijke woorden zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. Foresight gebruikt bijvoorbeeld toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht wanneer het bespreekt dat de demonstraties grote belangstelling hebben gewekt van veel deelnemende bedrijven die geïnteresseerd zijn in POC-projecten om de technologie voor mogelijke verbetering van bestaande ADAS verder te evalueren. Omdat dergelijke verklaringen betrekking hebben op toekomstige gebeurtenissen en gebaseerd zijn op de huidige verwachtingen van Foresight, zijn ze onderhevig aan verschillende risico’s en onzekerheden, en de werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen van Foresight kunnen wezenlijk verschillen van die beschreven in of geïmpliceerd door de verklaringen in dit persbericht.

De toekomstgerichte verklaringen in of geïmpliceerd in dit persbericht zijn onderhevig aan andere risico’s en onzekerheden, inclusief die besproken onder de kop “Risk Factors” in Foresight’s jaarverslag op Form 20-F ingediend bij de Securities and Exchange Commission (“SEC” ) op 30 maart 2021 en in alle daaropvolgende deponeringen bij de SEC. Tenzij anders vereist door de wet, neemt Foresight geen verplichting op zich om eventuele herzieningen van deze toekomstgerichte verklaringen openbaar te maken om gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van deze publicatie weer te geven of om het optreden van onverwachte gebeurtenissen weer te geven. Verwijzingen en links naar websites zijn voor het gemak verstrekt en de informatie op dergelijke websites is niet door middel van verwijzing in dit persbericht opgenomen. Foresight is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.

Over vooruitziende blik 

Foresight Autonomous Holdings Ltd. (Nasdaq en TASE: FRSX) is een technologiebedrijf dat slimme multispectrale vision-softwareoplossingen en mobiele toepassingen ontwikkelt. Via de volledige dochterondernemingen van het bedrijf, Foresight Automotive Ltd. en Eye-Net Mobile Ltd., ontwikkelt Foresight zowel ‘in-line-of-sight’-visiesystemen als ‘beyond-line-of-sight’-oplossingen voor ongevallenpreventie. De vision-oplossingen van Foresight omvatten modules voor automatische kalibratie, sensorfusie en dichte 3D-puntenwolk die kunnen worden toegepast op diverse markten zoals de auto-industrie, defensie, autonome voertuigen en zware industriële apparatuur. Eye-Net Mobile’s cellulaire oplossingssuite biedt real-time waarschuwingen voor aanrijdingen om de verkeersveiligheid en het situationeel bewustzijn voor alle weggebruikers in de stedelijke mobiliteitsomgeving te verbeteren door gebruik te maken van geavanceerde AI-technologie en geavanceerde analyses. Ga voor meer informatie over Foresight en haar volledige dochteronderneming, Foresight Automotive, naar www.foresightauto.com, volg @ForesightAuto1 op Twitter of sluit je aan bij Foresight Automotive op LinkedIn.

CONTACT DETAILS

Contactpersoon voor investeerdersrelaties:

Miri Segal-Sharia, CEO, MS-IR LLC

+1 917-607-8654

msegal@ms-ir.com

Bron: 
1. https://www.foresightauto.com/
2. https://www.thenewswire.com/press-releases/1LaPFjxmQ-foresight-completes-technological-us-roadshow-touring-19-leading-vehicle-manufacturers-and-tier-one-suppliers.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular